• Geri dön

  • 1.167 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Sevgililer Günü, tartışmasız yılın en özenli ve en romantik günü. Erkeklerin şıklığını tamamlayan gömlek, triko ve aksesuarlar hem partnerinizin hem de sizin zevkinize göre seçildiğinde oldukça anlamlı bir hediyeye dönüşüyor. Siz de 14 Şubat’ta sevgilinize Altınyıldız Classics şıklığını hediye edebilir, ona kendini çok özel hissettirebilirsiniz. Romantik not ise sizden!

Şubat ayında gündemimizde aşk var! 14 Şubat Sevgililer Günü’nde milyonlarca sevgili, aşkın en güzel halini kutluyor. Hayatımıza anlam katan sevgilimize onu ne kadar çok sevdiğimizi en güzel şekilde ifade etmek istiyoruz. “Seni seviyorum” demenin en güzel yollarından biri de hem partnerinizin hem de sizin zevkinize göre seçildiğinde oldukça anlamlı hale gelen hediyeler…

Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics’in günün zamanlarından ilham alan konfor ve şıklığın ön planda olduğu seçenekleriyle sevdiklerinizi çok özel hissettirebilirsiniz.

Erkeklerin gardırobunun en önemli parçaları arasında yer alan gömleklerden kışın olmazsa olmazı trikolara, zamansız hediyelerin başında gelen kravat, kol düğmesi, bileklik ve cüzdan gibi şık aksesuarlardan parfüme uzanan birbirinden özel ve stil sahibi parçalarla Altınyıldız Classics şıklığını sevgilinize hediye edebilirsiniz.

Sevgililer Günü’ne özel hediye seçeneklerine Altınyıldız Classics mağazalarından ve altinyildizclassics.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL