• Geri dön

  • 1.208 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Keyifli bir yazın ardından şimdi şehir temposuna yeniden alışma ve yeni sezon için hazırlanma zamanı. Başlayacak projeler, çıkılacak seyahatler ve yapılacak toplantılar için gardırobunuzu yenilemek ve yeni sezonu tüm şıklığınızla karşılamaya hazır mısınız? Dinamikleşen ve değişen şehir yaşantısı ve doğaya dönüş akımı ile casual tarzın öne çıktığı Altınyıldız Classics’in yeni sezon koleksiyonu, iddialı bir kış stiline sahip olmak isteyenler için ideal.

Yeni ve iddialı: “In The Street”
Günümüz modasının en popüler trendlerini tasarımlarına yansıtan In The Street teması, rahat ve cesur stiller ile karşımıza çıkıyor. Kahverengi, lacivert, bej ve gri gibi modası hiç geçmeyen tonların yanı sıra turuncu, indigo ve haki tonlarının yer aldığı koleksiyonda; casual tarzda ceketler, oduncu gömlekler ve ton sür ton stiller ön planda. Trendler arasında yükselişe geçen flanel gömlek ve pantolonlar, desenli ve düz baskıları sayesinde yeni sezonda dikkatleri üzerine çekiyor. Kış kombinlerinin olmazsa olmazı kalın trikolar ise her stile kolayca uyum sağlıyor. Altınyıldız Classics’in trendlere yön veren kadife pantolonları, kürklü kabanları ve overcoat montları ile kendinize yeni stiller yaratabilir, kendinizi yeniden keşfedebilirsiniz. Gömlek formunda ceket olarak giyilen overshirt’ünüzle gömleğin rahatlığını ceketin sıcaklığı ile birleştirerek çok yönlü kullanım yakalayabilirsiniz.

“Dynamic” ile sportif ve konforlu
Erkeklerin favorisi sportif stilin temsilcisi Dynamic Koleksiyonu, sportif ve konforlu görünmeyi tercih ederken tarzından da ödün vermeyen şehirli erkeğin karakterini vurguluyor. Koleksiyondaki rengarenk polarlar, baskılı sweatshirt ve eşofman modelleri, hafta sonu iddialı, rahat ve dikkat çekici olmanın ipuçlarını verirken sezonun en son trendlerini yansıtıyor.

Yeni nesil “360°” rahatlık
Stilden ödün vermeden rahatlığı ön plana çıkaran ve şehir yaşantısına yeni bir soluk getiren Altınyıldız Classics’in 360˚ koleksiyonunda yer alan pantolon, gömlek ve ceketlere eklenen kadifeler, hafif örme ceketler, fitilli kışlık t-shirtler ve örme scuba kabanlar erkeklere stillerini yansıtacak rahat seçenekler sunuyor. Tasarım kadar fonksiyona da önem veren Altınyıldız Classics’in en son teknoloji ile geliştirdiği. Yıkanabilen, katlanınca kırışmayan ceket ve takım elbiseler, nefes alabilen ve ütü gerektirmeyen özellikleriyle erkeklerin hayatını yeni sezonda da kolaylaştırmaya devam ediyor. Ceket cep mendilinin aynı zamanda taşıma çantası olması ise iş seyahatleri için oldukça pratik bir çözüm ve şık bir çözüm sunuyor.

“Formal Matters” ile güçlü stil kodları
Modern ve klasik geçişlerin zamansız silüetlere dönüştüğü Altınyıldız Classics’in Formal Matters koleksiyonunda şık ve formal tarzda kusursuz görünümler ön planda. Koleksiyonda yer alan çizgili gömlekler ile erkekler yeni sezonda belirgin şıklığa sahip olurken triko bloklu montlar ile gün içinde stil ve rahatlıktan ödün vermiyor. İçerisindeki yelek kısmı tercihen çıkarılabilir yapıdaki kabanlar ise hava şartlarına göre kullanım kolaylığı sağlıyor.

“Black” ile zamansız kombinler
Erkeklerin olmazsa olmazı siyah tasarımlar, Altınyıldız Classics’in Black koleksiyonunda daha da genişleyerek sezondaki yerini alıyor. Farklı tarzları tek rengin etkisiyle sunan Black tasarımlarında, yeni eklenen ürünler koleksiyonu genişletiyor. Kruvaze takım elbiselerden denim pantolonlara, bot modellerinden trikolara uzanan parçalarla farklı stillere uygun alternatifler öne çıkıyor. Koleksiyonun iddialı parçalarından reflektörlü trikolar ise sokak trendlerini takip edenlerin favorileri arasında başrole yükseliyor.Formun Üstü

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL