• Geri dön

  • 1.074 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 53 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics stilinden ödün vermeyerek sıcak yaz günlerinde rahatlığı ön planda tutan erkekler için iki yeni kapsül koleksiyonu ile karşımıza çıkıyor. Summer of Love ve Smyrna koleksiyonları ile hem plajda hem de sıcak yaz akşamlarında farklı tarzları ile iddianın dozu yükseliyor.

Altınyıldız Classics, yaz boyunca stil sahibi olmak isteyen erkekler için hazırladığı iki yeni kapsül koleksiyonu Summer of Love ve Smyrna’nın geniş ürün yelpazesiyle sıcak ve bir o kadar canlı günleri selamlıyor. Yaz mevsiminin vazgeçilmezi gofre şortlar, çizgili tişörtler ile kombinlenirken plajlarda kendi tarzını göstermek isteyen erkekler için neon renkli mayolar Summer of Love koleksiyonunda ön plana çıkıyor. Alaçatı stilinden ilham alan Smyrna koleksiyonu ise; yaz akşamlarının favorisi ince trikolar, tiril tiril gömlekler, dökümlü pantolonlar ile rahat ve natürel bir görünümü tercih edenleri çağırıyor.

Farklı tarz ve renklerin birleşimiyle zenginleşen bu iki kapsül koleksiyon yaz aylarında rahatlığı zirveye taşıyor. Keten ve triko gibi kumaşlarıyla öne çıkan Smyrna koleksiyonu, yumuşak dokulu tiril tiril gömlekleriyle de sıcak günlerin kurtarıcısı oluyor. Doğanın renklerinden ilham alarak toprak renklerini ön plana çıkaran koleksiyon ile bu yaz stil sahibi erkeklerin üzerinde bej ve kahve tonları dikkat çekiyor.

Sarıdan, kırmızıya, lacivertten, pastel tonlara kapsadığı tüm renk tonları ile Summer of Love koleksiyonu, yazın canlı renk kodlarına gönderme yapıyor. Plaj tarzını yansıtmak isteyenler ise bu koleksiyondaki renk ve model skalasından kendilerine uygun parçayı bulabiliyor. Bu rengarenk şortları farklı renkte çizgili tişörtlerle kombinlemek ise sezonun en iddialı hareketi oluyor.

Yaz gardırobunda mutlaka olması gereken parçalarıyla Altınyıldız Classics Smyrna ve Summer of Love koleksiyonları, trendlerin ötesine geçerek kendi stilini yaratmak isteyenleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL