• Geri dön

  • 467 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Tasarım ve işlevselliği aynı çizgide buluşturan Altınyıldız Classics, her dönem her yerde kullanılabilen zamansız ve ikonik parçalarıyla smokin trendlerine de yön veriyor. Marka; konforlu ve kendinden emin bir tarzı yansıtan smokin koleksiyonu ile stil sahibi erkeklerin en özel günlerine ve şık olmak istedikleri her ana eşlik ediyor.

Özel bir gün, özel bir tarz gerektirir. İster özel bir geceye davetli olun ister en özel günün başrolünde yer alın; üzerinize tam oturan, çabasız ve kendinden emin bir tarza sahip, iyi bir smokin dikkatleri üzerinize çekmeye yeter. Smokin trendlerine yön veren Altınyıldız Classics tüm bunları, zamansız tasarım anlayışıyla kaliteli kumaşlardan yarattığı smokinlerinde erkeklerin beğenisine sunuyor.

Markanın smokin koleksiyonunda siyah, siyah-beyaz, lacivert ve bej renklerinde ikonik smokin modelleri klasikten vazgeçmeyenleri bekliyor. Örme kumaştan tasarlanan smokinleri ise esnek yapısıyla konforu da beraberinde getiriyor. Modern ve yenilikçi tasarım anlayışının birlikte sunulduğu bu smokinler özellikle gençlerin tercih edebileceği spor şık modellerden oluşuyor. Bu modellerde smokin rahatlığın yanı sıra yenilikçi bir tasarım anlayışı ile buluşuyor.

Bu sezonda gofre kumaştan yapılan ve kırışmayan yapısıyla Travel serisine ait smokinler de özel günlerde kullanım için büyük avantaj sağlıyor. Yine genç ve dinamik bir görüntü sağlamasının yanı sıra farklı lokasyonlarda gerçekleşecek ve seyahat gerektirecek davetler için tam bir kurtarıcı parça görevini üstleniyor.

Sadece bir gece değil, her gün giyilebilir

Smokinlerde tasarım kadar işlevselliğe de önem veren Altınyıldız Classics, sürdürülebilir bir bakış açısıyla bu özel parçanın kullanım alanını biraz daha genişletiyor. Farklı ve pratik uygulamalar ile smokin modellerinin tamamı, yakaları çıkartılıp düğmeleri değiştirilerek takım elbise olarak kullanılabilecek şekilde tasarlanıyor. Bu sayede özel bir davet için alınan smokinler, uzun yıllar dolapta beklemek yerine daha sonra farklı ortamlarda takım elbise olarak da değerlendirilebilen fonksiyonel bir tasarım olarak karşımıza çıkıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL