• Geri dön

  • 1.106 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics, “bu bayram kavuşuyoruz” diyerek aile ziyaretlerinin, arkadaş buluşmalarının, davetlerin yoğun olduğu ve herkesin sevdikleriyle bir araya geldiği bayram dönemi için yeni koleksiyonundan en özel parçaları sunuyor.

“Bu bayram kavuşuyoruz” mesajıyla yola çıkan Altınyıldız Classics, yeni koleksiyonuyla modaseverlerini bayram şıklığına davet ediyor. Koleksiyonda herkesin sevdikleriyle kavuşmasının mutluluğunu yaşayacağı bayram dönemine özel, zaman ve mekandan bağımsız parçalar dikkat çekiyor. Klasik tarzdan modern formlara, smart casual’dan daha günlük ve sportif stile kadar pantolon, ütü gerektirmeyen non iron da dahil olmak üzere gömlek, polo yaka, tshirt ve ceket de dahil birbirini mükemmel şekilde tamamlayan tüm parçalar bayramda aile ziyaretleri ve arkadaş buluşmalarının vazgeçilmezi olacak.

Polo yaka tshirt ve hırkalar gençler için yenilikçi bir tarzın da kapılarını aralarken gün boyu süren rahatlık ile şık görünümü birlikte sunuyor. Geniş renk skalasında her tarza uygun basic tshirtler, ince yarım kollu trikolar, açık renk pantolonlar; keten, koton, düz ve desenli sayısız gömlek seçeneği de koleksiyonun göze çarpan parçaları arasında bayram hediyeleri için en uygun alternatifleri oluşturuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL