• Geri dön

  • 533 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Sürdürülebilir bir dünya için yapılan çalışmalara dikkat çekmek için yola çıkan Altınyıldız Classics, “Dünya Yaşasın Diye” webinar ve sürdürülebilirlik konularının işlendiği Altınyıldız Community isimli podcast serisine başlıyor. Webinar’ın ilk konuğu Zeynep Tosun olurken Podcast serisinin ilk konuğu ise Yekta Kopan olacak.

Tüm çalışmalarını doğaya, insana ve ekonomiye saygılı şekilde yürüterek daha sürdürülebilir hale getirmeyi hedefleyen Altınyıldız Classics, “Dünya Yaşasın Diye” platformu altında tüm adımlarını döngüsel bir yaşam için atıyoruz. “Dünya Yaşasın Diye” isimli webinar serisine başlayan Altınyıldız Classics, 6 ay olarak planlanan seri boyunca tekstil ve moda sektörünün sürdürülebilirlik dönüşümünü; tasarım, sanat, sanayi, akademi dünyası ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte inceleyecek. Gençlerin, gelecek nesillerin çevre ve yaşam kalitelerine önem veren, kaynakların aktarımının ancak sürdürülebilir bir dünya ile mümkün olacağına inanan marka, webinar serisinde “sürdürülebilir moda”, “modada geri dönüşüm”, “vegan üretim”, “biyoçeşitliliğin korunması” ve çok daha fazlasını ele alacak. 30 Mayıs’taki buluşmanın ilk konuşmacı konuğu olan ünlü tasarımcı Zeynep Tosun, webinarda “Sürdürülebilir Moda”yı anlatacak.

Her ayın ilk haftasında farklı konu ve konuklarla düzenlenen webinar’lara Altınyıldız Classics linkedin hesabından paylaşılacak link ile kayıt olup katılım sağlanabilecek.

Webinar Linki;


Sürdürülebilir dünya farklı konuklarla podcast’te

Altınyıldız Classics, sürdürülebilirliğe daha fazla dikkat çekerek bu konuda farkındalığı artırmak amacıyla düzenlediği webinar’lara paralel olarak bir de podcast serisine başlıyor. “Dünya Yaşasın Diye” çatısı altında gerçekleştirilen podcast’lerde her bölümün konukları tarafından sürdürülebilirlik, farklı bakış açılarıyla ele alınıyor. Serinin ilk podcast’inin konuğu ise kendisi de Sürdürülebilirlik Sohbetleri adlı bir programın moderatörlüğünü yapan Yekta Kopan oldu. İlk bölümün konuğu Kopan, yazarlıktan oyunculuğa ve kitaplara “sürdürülebilir dünya nasıl olur?” kendi penceresinden aktarıyor. Spotify’da Altınyıldız Community adlı podcast serisinden ulaşılabilen bölümler Onaranlar Kulübü’nden Doğukan Güngör, Homemade Aromatherapy’den Aslı Bilgin ile devam edecek.

Podcast Linki;

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL