• Geri dön

  • 282 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Yeni yılda sevdiklerinizi mutlu etmenin en özel yolu Altınyıldız Classics’in kış koleksiyonundan geçiyor. Kış için özenle hazırlanan stil sahibi ve yılbaşı büyüsüne uygun parçalar ile marka, sevdiklerinizi mutlu etmeye davet ediyor.

Yılın o herkesi birleştiren, en özel anına çok az zaman kaldı. Yeni yıl hediyeleriyle mutluluğun katlandığı bu özel gün için Altınyıldız Classics, kış koleksiyonundan geniş bir yelpazeyi beğeniye sunuyor. İmza attığı stil sahibi tasarımlarıyla erkek modasına yön veren marka, yeni yılda hediye arayanları çok özel alternatiflerle buluşturuyor. Sıcak ev davetlerinden ofis kutlamalarına, konser ve partilere her anı özel kılacak parçalar, hem yeni yılı stil sahibi bir tarz ile kutlamak hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için hazırlandı.

Yeni yılla birlikte karlı ve soğuk kış günlerinin de kapısı aralanırken Altınyıldız Classics, termal montlar, kabanlar ve puffer montlarla maksimum sıcaklık vadediyor ve özellikle bu dönemde tatile çıkacaklara göz kırpıyor. Kırmızı, bordo, kiremit, yeşil ve haki gibi renkleriyle yılbaşı ruhunu yansıtan kalın örgü kazaklar, ekose desenli oduncu gömlekler ile yün atkı-bere ve kasketler iyi bir hediye alternatifi olduğu gibi çabasız bir yeni yıl şıklığı da sunuyor.

Yılbaşı gecesi şıklığı
Yılbaşı gecesi için giyim tercihi yıldan yıla değişiklik gösterse de temel felsefe değişmiyor. Bu özel gece her zaman yılın geri kalanından biraz daha farklı, şık ve kendinden emin bir stil gerektiriyor. Altınyıldız Classics, ev ve ofis partisine uygun kazak ve gömleklerin yanı sıra yılbaşını özel bir davette kutlayacaklara da birbirinden farklı tarzlarda takım elbise ve smokin seçenekleri sunuyor. Yılbaşı gecesi davetler arasında geçiş yapacak ya da farklı konseptlerde davetlere katılacaklar için marka, takım elbise ve smokinlerin balıkçı yaka trikoyla kombinlenebileceği her konsepte uyacak pratik ve şık bir öneride bulunuyor.

Altınyıldız Classics’in sıcacık bir kış ve renkli bir yılbaşı havasına uygun tasarımları Türkiye’nin dört bir yanındaki mağazaları ve www.altinyildizclassics.com adresinde.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL