• Geri dön

  • 1.099 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Karlı ve soğuk havaların gelip çattığı bu günlerde, kış tatili için hazırlıklar da yapılmaya başlandı. Altınyıldız Classics, kış tatilinin tadını çıkarmak isteyenler için her mevsim olduğu gibi kış aylarında da rahat ve konforlu tasarımları ile öne çıkıyor.

Altınyıldız Classics’in soğuklara meydan okuyan sıcak dokusu, rahatlığı ve renk alternatifleriyle dikkat çeken kadife pantolonları kış tatili bavullarının başrol oyuncuları arasında yer alıyor. Kış kombinlerinin olmazsa olmazı kalın trikolar ise her stile kolayca uyum sağlıyor.

Kış aylarında dış giyimin vazgeçilmezleri arasında yer alan kürklü kabanlar ve overcoat montlar soğuk havalar için ideal bir konfor yaratıyor. Altınyıldız Classics’in gömlek formunda ceket olarak giyilen gömlek ceketi ile de gömleğin rahatlığını ceketin sıcaklığı ile birleştirerek çok yönlü kullanım yakalayabilmek mümkün.

Şıklığınızı özgün bir şekilde tamamlarken aynı zamanda su geçirmez özellikleri ve sıcak tutan tasarımları ile Altınyıldız Classics bot modelleri, kış tatilinizin en sevdiğiniz parçaları arasında yer alacak.

Kış tatilinin olmazsa olmazlarından atkılar da görünümünü aksesuarlarla zenginleştirmek isteyenler için ideal bir tercih olarak öne çıkıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL