• Geri dön

  • 169 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


The ONE Awards sahiplerini buldu:

Erkek giyim sektöründe “Yılın En İtibarlısı”

Altınyıldız Classics

İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması sonuçlarına göre yılın en itibarlı markalarının ödüllendirildiği The ONE Awards’ta bu yıl erkek giyim sektöründe “Yılın En İtibarlısı” Altınyıldız Classics oldu. Marka bu yıl aldığı ödül ile Erkek Giyim Kategorisinde “Yılın En İtibarlısı” ödülünü 3. kez alan ilk marka oldu.

İtibar ve Marka Değer Performansı Araştırması’na imza atan Marketing Türkiye ve AKADEMETRE’nin düzenlediği The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de düzenlenen törende sahiplerini buldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yılın en başarılı markalarının halk jürisi tarafından seçildiği The ONE Awards 2023’de erkek giyim sektörü kategorisinde “Yılın En İtibarlısı” ödülüne Altınyıldız Classics layık görüldü.

Araştırmada, 40 farklı sektörden yıl içinde itibarını en çok artıran marka ile paydaşları değerlendirilmeye alındı. 12 ilde toplam bin 100 kişi ile yüz yüze görüşülerek 25 kategoriden oluşan bir araştırma yapıldı. Araştırmada markaların sosyal sorumluluk çalışmaları, iletişim ve reklam çalışmaları, güven, farklılık, zihin payı ve tavsiye gibi kriterlerle genel başarısı ile 2023 performansı değerlendirildi.

Marka adına ödülü alan Altınyıldız Classics Kurumsal İletişim ve Sürdürülebilirlik Direktörü Uğur Gülce, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Bu yıl 10'uncusu düzenlenen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde, erkek giyim sektöründe yılın en itibarlısı ödülünü kazanmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bizim en büyük önceliğimiz değer ve anlam yaratan bir marka olmak. Bu ödül, sadece bir markanın değil, aynı zamanda bir ekibin, bir vizyonun ve en önemlisi değerli müşterilerimizin destek ve güveninin bir göstergesi. Bu ödülü kazanmamızda emeği geçen tüm Altınyıldız Classics ve BR Mağazacılık ailesine, değerli müşterilerimize ve iş ortaklarımıza teşekkür ederiz. Sizlerle beraber bu platformda üçüncü kez bu mutluluğu yaşıyoruz, birlikte daha nice başarıları kutlamak dileğiyle” dedi.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL