• Geri dön

  • 1.047 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 53 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics, yüksek tempolu şehir hayatının başladığı sonbahar dönemine özel şık, rahat ve fonksiyonel parçalar sunuyor. Şehirli erkeğin gardırobunda kendi küçük kapsül koleksiyonlarını yaratabileceği tasarımlarla şehre dönüş başlıyor.

Yaz mevsimine veda ederken Eylül ayı ile birlikte şehrin herkes için yüksek tempolu bir o kadar da eğlenceli günleri geri dönüyor. Ofise, tiyatroya, konsere, alışverişe ve okula dönüş başlarken Altınyıldız Classics, modern ve kentli erkeklere farklı parçaları kombinleyerek şehrin dinamizmine ayak uydurmalarını sağlayacak çok yönlü bir stil vadediyor. Aynı zamanda koleksiyonda yer alan geçiş dönemine ait ve mevsimsiz parçalarla şık ve rahat, bir başka deyişle “smart casual” bir görünüm elde etmenin ipuçlarını veriyor.

Altınyıldız Classics’in gündelik ve profesyonel giyim arasındaki mükemmel dengeyi yansıtan smart casual parçaları hem şık hem de fonksiyonel tasarımlardan oluşuyor. İşteki yoğun günlerin kurtarıcısı olacak Travel Takım Elbiseler, gün sonunda ceket ve kravatın yerini gömlek üstüne geçirilen bir süveter ya da basic tshirt’e, klasik ayakkabının yerini ise sneaker’a bıraktığı alternatifler ile tamamlanarak akşam buluşmalarına hazır hale geliyor. Bu parçalarla gündüzden geceye devam etmek şehirde geçirilen sonbahar akşamlarının en keyifli stil tüyosu oluyor.

Alltınyıldız Classics erkekleri şıklığa davet ediyor

Stili yukarı taşıyan blazer’lar denim ya da örme pantolonlar ile uyum sağlarken rahat, hafif ve koruyucu trençkotlar şıklığın tamamlayıcısı olarak öne çıkıyor. Fonksiyonelliği ile dikkat çeken hem gömlek hem ceket formlu overshirt’ler, çift taraflı kullanılabilen deri montlar, astarsız ceketler de şehirli görünümün vazgeçilmez parçaları olarak sunuluyor.

Sonbaharla birlikte polo yaka tişörtlerin yerini yarım kollu trikolar ve spor gömlekler alıyor. Çizgili desenler bu ürün gruplarında sezonun favori trendi olarak sıklıkla tercih ediliyor. Ceketlerde Altınyıldız Collection’ın İtalyan kumaşlarıyla kalite daha da yükselirken, pantolonlar 90’ların konfor alanına giriyor ve pile, düğme gibi detaylarla zenginleşiyor. Marka tüm bu ürün çeşitliliği ile kendine özgü görünümü yakalamak isteyen erkekleri mağazalarına ve www.altinyildizclassics.com’a bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL