• Geri dön

  • 1.094 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics, Babalar Günü’nde sürpriz hediyeleriyle babalarını mutlu etmek isteyenler için çok cazip seçenekler sunuyor. Marka, “Baba Bak Tam Senlik!” kampanyasında yazın vazgeçilmez parçaları olan polo tshirt, gömlek, pantolon ve ceketlerde büyük indirim fırsatı sunuyor.

Stil sahibi erkeklerin adresi Altınyıldız Classics, bu Babalar Günü’nde babasını mutlu etmek isteyenlere kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. “Baba Bak Tam Senlik!” dedirten kampanyasıyla Altınyıldız Classics, rahatlığı ve şıklığı her ortamda yansıtmak isteyenler için hazırladığı koleksiyonunu şık birer hediye önerisine dönüştürüyor.

Avantajlı fiyatlarıyla dikkat çeken kampanyada yazın olmazsa olmazı tiril tiril gömlekler ile geniş renk yelpazesindeki polo yaka tişörtler öne çıkıyor. Altınyıldız Classics’in doğanın canlılığı ve ahengini bir arada sunduğu yaz koleksiyonundaki rahat ve dikkat çekici tüm parçaları yeni nesil babaların çok seveceği hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

“Baba Bak Tam Senlik!” kampanyası dahilinde marka, yazın vazgeçilmez parçaları olan polo tshirt, gömlek, pantolon ve ceketlerde büyük indirim fırsatları hazırladı. Kampanya ile iki ve üzeri alışverişlerde geçerli olmak üzere polo tshirtler 139,99 TL, gömlekler 179,99 TL, pantolonlar 299,99 TL, ceketler ise 799,99 TL’den başlayan fiyatlarla babalarını mutlu etmek isteyenleri bekliyor.A

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL