• Geri dön

  • 746 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics, müşterilerine özel ürün, teklif, deneyim ve kampanyalara erişimini sağlayarak onlara ayrıcalıklar sunmayı amaçladığı sadakat programı Stars’ı hayata geçirdi.

Altınyıldız Classics, alışverişlerde daha iyi bir deneyim ve kişiye özel olanaklar sunacağı Stars sadakat programını müşterileriyle buluşturdu. Marka, Stars ile müşterileriyle kurduğu karşılıklı bağı güçlendirerek deneyim, kampanya ve hizmetlerinden en uygun ve kişiye özel olanı sunmayı amaçlıyor. Stars, sahip olduğu üstün yapay zeka teknolojisi ile müşterileri doğru yerde yakalıyor ve onlara doğru önerilerde bulunarak ayrıcalıklar sağlıyor.

Müşterilerinin alışveriş alışkanlıklarını dikkate alarak bunların formüle eden Stars, tüm alışverişlerde %3 puan kazandırırken birçok ayrıcalıklı kampanya ve avantajları da üyelerine sunuyor. Sadakat programı ile ayrıca doğum günü gibi özel günlerde kişiye özel indirim olanakları tanımlanıyor. Tüm bu fırsatlara ek olarak üyeler, peşin fiyatına vade farksız taksitli alışveriş imkanının yanı sıra özel Müşteri Hizmetleri ayrıcalığından da yararlanabiliyorlar.

Altınyıldız aplikasyonu üzerinden çalışan Stars’ı kullanmak için uygulamayı indirip üyeliği gerçekleştirmek yeterli. Stars üyeliği ile mağazadan yapılan alışverişlerde kazanılan puanlar sonrasında uygulama içinde ya da online da kazanılan puanlar mağazada kullanabiliyorlar. Marka ilerleyen dönemde yeni donanım ve özellikler ekleyerek Stars’ı daha büyük bir platforma dönüştürmeyi planlıyor

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL