• Geri dön

  • 1.120 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 53 İşletme görüntülenme


Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, dijitalleşen müşteri deneyimini keyfe dönüştüren bir ilke daha imza atıyor. En özel gününüzde sizleri mutlu etmek bizim işimiz diyen Altınyıldız Classics, ‘Smokin Bizim İşimiz’ projesini başlatıyor.

Altınyıldız Classics, özel gecelerin ve düğünlerin vazgeçilmezi olan smokinleri, online platformdan rahatlıkla seçebilmek ve mağazadan randevu alarak özel bir şekilde deneyimletmek adına müşterileri için www.smokinbizimisimiz.com’ u hizmete sundu.

Yeni uygulama ile www.smokinbizimisimiz.com‘a giriş yapan müşteriler, online randevu oluşturup, seçmiş oldukları tarih ve saatte smokin servisi için Altınyıldız Classics mağazalarından özel hizmet alabiliyorlar.

www.smokinbizimisimiz.com‘a giriş yapan bir müşteri, ekranda çıkan smokin modellerinden birini seçtiğinde kendisine randevu oluşturma ekranı çıkıyor. Randevu ekranında çıkan mağaza, il/ilçe, tarih, saat, iletişim bilgileri ve KVKK onay formunu dolduran müşteri randevusunu oluşturmuş oluyor.

Randevu oluştuğunda eş zamanlı olarak müşteri bilgileri, seçmiş olduğu smokine dair bilgiler, tarih ve saat bilgileri seçilen mağazaya otomotik olarak bilgilendirme maili olarak geliyor. Gelen mail doğrultusunda seçilen Altınyıldız Classics mağazası, randevu saatinden önce tüm hazırlıklarını yapıp müşterisini hazır olarak bekliyor.

Altınyıldız Classics, yeni projesi ile erkeklere en mutlu günleri için yapacakları alışverişi özel kılacak yepyeni bir deneyim yaşatıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL