• Geri dön

  • 680 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics, 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda doğa ve teknolojiden ilham aldığı tasarımlarında renk, desen ve formları fonksiyonellikle buluşturarak yaz gardıroplarında zamansızlığın kapısını aralıyor, modaseverlere dengeyi sunuyor.

Fiziksel dünya ile sanal evrene göndermelerin bulunduğu dört ana tema ve iki kapsül koleksiyondan oluşan Altınyıldız Classics’in yeni dönem tasarımlarının tümünde fonksiyonellik ön planda tutuluyor. Marka sezonu natürel ve cesur renklerle karşılıyor. Trendleri kendi çizgisinde yorumlarken hem doğadan hem de teknolojiden ilham alarak kurduğu dengeyi inovatif dokunuşlarıyla hayata geçiriyor.

Koleksiyonun renk paletinde kahve, bej ve hâkî tonları ile doğaya gönderme yaparken yağ yeşili tonuyla gardırobuna fark katan Altınyıldız Classics erkeği, siyahın zamansız şıklığını ve mavinin en dinamik tonlarını daha enerjik tasarımlarla yaz gardırobuna uyarlıyor.

Desen konusunda yazın olmazsa olmazı floral baskılar koleksiyondaki yerini alırken, zamansız çizgi desenleri ve modern tarafa gönderme yapan dijital baskılar sezonun yeniliklerinden oluyor.

Kolay kombinlenebilen çok yönlü parçalara geniş bir yelpazede yer veren markanın yeni koleksiyonundaki tasarımlarında dikkat çeken bir başka ortak özelliği gofre kumaşlar oluşturuyor. Altınyıldız Classics kolay kırışmaması, ütü gerektirmemesi, çok yer kaplamaması ve çantadan çıkarıldığı gibi giyilebilmesi gibi öne çıkan özellikleriyle gofre kumaşlı ürünlerine 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda daha fazla yer veriyor.

Doğallığa övgü

Keten görünümlü pamuk triko ve tişörtler, örme kumaştan yarım astarlı ve print baskılı ceketler, örme jogger pantolonlar, gofre takımlar, soft çizgilerin yer verildiği doğal ton ve karışımların temelini oluşturduğu tasarımlarda güneşten, kumsaldan ve natürellikten esinlenildi. Doğallığa övgüde bulunan bu parçalarda aynı zamanda kolay kombinlenebilen işlevsel detaylar yaz aylarında gün boyu pratik bir kullanım sunuyor.

Dinamik bir görünüm vadeden ve dijital dünya ile sanal evrenin temel alındığı tasarımlar; baskılı tişörtler, lastikli jogger pantolonlar, su geçirmez detaylara sahip triko ve trençkotlarıyla modern ve yaratıcı bir görünüm sunarken hafta sonu şıklığına davet ediyor.

Rahatlık açısından pratik kullanım özellikleri hafif ve yıkanabilir ürünler ve yarım bedene kadar büyüyen konformist pantolonlar ile öne çıkıyor.

İki farklı tarzda iki kapsül koleksiyon

Daha inovatif ürünlerin yer aldığı kapsül koleksiyon ise teknik iplikli kumaşlardan üretilen ceket, yelek ve lastikli pantolon takımlardan oluşuyor. Bu akışkan kumaşlarla hazırlanan, vücuda yapışmayan gömlek, şort, ceket ve pantolonlar performans ürünleri olarak koleksiyonun ana unsuru olarak sunuluyor.

Color Therapy koleksiyonu ise sıcak yaz temasına uyum gösteriyor ve marin temalı ve sayfiye huzurunu temsil ediyor. Koleksiyonda aynı zamanda canlı renklere sahip keten gömlek ve takımı olan şortlar, deniz şortu ve takım terlikler, gömlek ve ceketler yer alıyor. Gofre kumaşların yanı sıra kullanılan yenilikçi üç boyutlu kumaşlar da dikkat çekiyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL