• Geri dön

  • 1.282 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 53 İşletme görüntülenme


Yeni yılın en heyecanlı dönemi sevdiklerinize hediye seçtiğiniz zamanlardır. Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics, sevdiklerinize birbirinden ‘başarılı’ hediye alternatifleri sunuyor. Siz de hayatınızdaki erkeklere yeni yılda Altınyıldız Classics şıklığını hediye edebilir, sevdiklerinizi özel hissettirebilirsiniz.

Yeni bir başlangıç yapmak her zaman heyecan vericidir. Söz konusu yılbaşı olduğunda bu durum daha da heyecanlı bir hal alır. Yeni yıl heyecanını sevdiklerimizle paylaşmak ve onları sürprizlerle mutlu etmenin değeri ise paha biçilmez. Altınyıldız Classics’in yeni yıla özel sezon trendini yansıtacak A’dan Z’ye hediye seçenekleriyle sevdiklerinizi özel hissettirebilirsiniz. Hayatınızdaki erkeklere; trikodan mont ve kabanlara, kravattan ayakkabı ve aksesuarlara uzanan birbirinden özel seçenekler ile haftanın her gününe ve günün her anına stil sahibi çözümler sunan Altınyıldız Classics şıklığını hediye edebilirsiniz.
Gömlekten ceket ve pantolonlara, kol düğmelerinden bilekliğe, cüzdandan ayakkabıya kadar göz dolduran Altınyıldız Classics tasarımlarıyla sevdiklerinizin stiline tarz katabileceğiniz gibi kendinizi de şımartabilirsiniz.

Altınyıldız Classics’te yılbaşı gecesi stili de “başarılı”
Altınyıldız Classics’in birbirinden başarılı smokin ve takım elbise seçenekleriyle yılbaşı gecesinin yıldızı olabilir, şıklığınızdan ödün vermeden gecenin keyfini çıkarabilirsiniz. Koleksiyonda yer alan birbirinden özel tasarımlarla yılbaşı gecesi tüm bakışların üzerinizde toplanmasını sağlayabilir, detaylara fark katan aksesuarlarla stilinizi en şık şekilde tamamlayabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL