• Geri dön

  • 322 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics mağazalarından 30 Kasım tarihine kadar yapılacak alışverişlerde ZUBİZU üyeleri ekstra 500 TL’ye varan indirim kazanıyor.

Erkek giyiminde günün her anı için stil sahibi çözümler sunan Altınyıldız Classics, ZUBİZU’nun iş birliği yaptığı markalar arasına katıldı. ZUBİZU üyeleri Altınyıldız Classics mağazalarından 30 Kasım tarihine kadar yapacakları 5.000 TL ve üzeri alışverişte 500 TL, 3.000 TL ve üzeri alışverişte ise 250 TL ekstra indirim fırsatı kazanıyor.

Altınyıldız Classics; üst düzey kumaş kalitesini üst düzey işçilikle birleştirdiği tasarımlarıyla erkeklere her anlarında şık hissettiriyor. ZUBİZU üyeleri, takım elbiseden gömlek ve aksesuarlara kadar geniş ürün yelpazesi ile öne çıkan markanın tasarım, kalite ve inovasyonu buluşturan koleksiyonundan kendilerine özel indirim avantajıyla yararlanabilecek.

5 milyona yakın üyesine 500’den fazla markada yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunan Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, üyelerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Kampanyayla ilgili detaylı bilgilere ve çok daha fazlasına ZUBİZU uygulamasından, Altınyıldız Classics mağazalarından ulaşılabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL