• Geri dön

  • 395 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Şehrin en hareketli zamanlarına yepyeni Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile hazırlanan Altınyıldız Classics, kendi tarzını yansıtmak isteyen stil sahibi erkeklere “Havalan Kışa Giriyoruz” mesajı verdi.

Altınyıldız Classics, Sonbahar/Kış Koleksiyonu ile şehirli erkeğin dilinden anlıyor ve kentteki, seyahatlerdeki yoğun temposuna uygun tasarımlar sunuyor. “Havalan Kışa Giriyoruz” sloganı ile yola çıkan marka, rahatlık ve şıklığı odağında tutarak doğallığın ön planda olduğu desen ve renkleri içeren zamansız tasarımlarıyla gardırobunu yenilemek isteyenlere yaratıcı bir stil için ilham veriyor.

Altınyıldız Classics yeni koleksiyonunu hem günümüz modasını yakından takip eden hem de kendi tarzına sadık kalmak isteyenler için farklı renk paletleriyle oluşturduğu ürünler ile geniş bir yelpazede sunuyor.

Burak Özçivit ile iddialı havalimanı çekimi

“Havalan Kışa Giriyoruz” sloganıyla yola çıkılan koleksiyonun tamamı için bu sezonda da moda fotoğrafçısı Koray Birand ve markanın reklam yüzü ünlü oyuncu Burak Özçivit buluştu. Birand tarafından gerçekleştirilen fotoğraf çekimi için Yeşilköy’deki Atatürk Havalimanı kullanıldı. Altınyıldız Classics ile uzun yıllardır birlikteliğini sürdüren, çekimin baş modeli Burak Özçivit’e iki erkek ve bir kadın model eşlik etti. Havalimanının pek çok köşesi ve alanları kullanılarak seyahat anlarında bile stil sahibi olmanın detayları yansıtıldı. Sonbahar/Kış dönemini daha çok yansıtan katmanlı giyim trendi layering de kampanya çekiminin styling’inde ön plandaydı. Aksesuarların bolca kullanıldığı fotoğraf çekiminde son derece dinamik kareler elde edildi.

Doğadan ilham alan konforlu tasarımlar

Triko, gömlek ve dış giyim gibi parçaların öne çıktığı koleksiyonda, konforun esas alındığı beli bağlamalı parçalar yer alırken, tam balıkçı trikolar ve ceketler ile kombinlenebiliyor. Farklı etnik desenlere yer verilen trikolar, kruvaze kapamalı triko ceketler de koleksiyonun ana parçaları arasında. Gömlekte çizgili formlar ile blok renkli ve çizgi detaylı trikolar, kadife pantolonlar da yine öne çıkan tasarımlardan. Trençkotlarda temanın vurucu rengi olarak kiremit ve turuncunun kullanıldığı görülürken, montlarda scuba fermuar detayları ile farklı uygulama ve tasarımlar göze çarpıyor. En soğuk anlarda bile sıcacık tutması için kaban ve trikolar daha kalın formlarda tasarlanırken pantolonlar kargo cepli ve daha gramajlı olarak sezondaki yer alıyor. Altınyıldız Classics’in yenilikçi bir bakış açısıyla tasarladığı inovatif kumaşlardan oluşan takım elbiseleri de yine farklı temalarla buluşuyor. Travel Suit yine kırışmaz, taşınabilir formda ve farklı renklerde koleksiyondaki yerini alıyor. 360 derece esnek koleksiyonunda da print detaylı ve 4 tarafa esneme özelliğine sahip takımlar bulunuyor.

Sezonun olmazsa olmaz parçaları neler?

Koleksiyonda ayrıca renk geçişli dış giyim, gri yelekler, blok renkli trikolar ve etnik detaylı tam balıkçı yaka trikolardan oluşan kombinler, bol cepli worker ceketler, beli lastikli rahat pantolonlar ve hafif ceketler yer alıyor. Koleksiyonda akıllı giyim ihtiyacına cevap veren bol cepli forma sahip olan worker ceket, ilk göze çarpan parça oluyor. Jogger formunda tasarlanan kadife pantolonlar, bağcığı çıkarılarak klasik pantolon gibi de kullanabiliyor. Bu sezon pantolonlarda 90’ların bir yansıması olan pile detayları görülüyor.

“Dünya Yaşasın Diye” sürdürülebilir tasarımlar

Tüm bu trendlere yön veren parçaların yanı sıra markanın “Dünya Yaşasın Diye” çatısı altında yola çıktığı sürdürülebilirlik projelerinden elde edilen geri dönüşüm ürünleri de koleksiyonda yer alıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL