• Geri dön

  • 1.171 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Erkek giyim sektörünün öncü markası Altınyıldız Classics 2021 Yaz Koleksiyonu ile ‘her yerde başarılı’ babalarına Babalar Günü hediyesi almak isteyenler için birbirinden şık seçenekler sunuyor.

Rahat, çarpıcı ve güçlü stil kodlarını ortaya koyan Altınyıldız Classics 2021 Yaz Koleksiyonu’nda yer alan rahat kumaşlardan şık pantolonlar, yumuşak dokulu ceketler, desenli trikolar, çizgili gömlekler ve polo yaka t-shirtler; maviden laciverte, bejden kahveye, griden hakiye uzanan renk paletiyle Babalar Günü için en uygun hediye seçekleri arasında yer alıyor.

Babalar Günü’nün Vazgeçilmezleri: Gömlek & Polo Yaka Tshirt’ler
Babalar Günü denince rengarenk polo yaka tshirt’ler ve birbirinden şık gömlekler hediye listesinin en başında yer alıyor. Zamansız tasarımlarıyla her sezon güncelliğini koruyan bu parçalar, stilde fark yaratan detayları, desenleri ve renkleriyle en ideal Babalar Günü hediyesi olmaya aday.

Sık sık seyahat eden bir babanız mı var? Altınyıldız Classics’in en son teknoloji ile geliştirdiği inovatif ürünleri babanızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Kolay kırışmayan ve ütü gerektirmeyen özel kumaşı sayesinde Non-Iron gömlekler ve travel serisinin yeni üyesi gofre takım elbiseler, kırışmayan ve konforu maksimuma çıkaran tasarımlarıyla babanızın iş seyahatlerininin favori parçaları olacak.

İsmini 4 tarafa esneme özelliğinden alan ve Altınyıldız Classics ile özdeşleşen 360 koleksiyonundaki ceket, gömlek ve pantolonların yanı sıra koleksiyona yeni katılan 360˚ t-shirt ve şortlar rahat giyinmeyi seven babaları çok mutlu edecek.

Altınyıldız Classics “Dynamic Koleksiyonu”na ait eşofman, sweatshirt ve t-shirtler; babanızın ev tarzının kurtarıcı parçaları olurken yalnızca evde değil açık havada yapacağı arkadaş buluşmaları ve yürüyüşlerine de eşlik edecek.

Tshirt modellerinden her tarz pantolon ve cekete kadar uzanan siyah tonlardaki Altınyıldız Classics koleksiyonu, ‘benim babam başta aşağı siyah giyinmeyi tercih ediyor’ diyenler için…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL