• Geri dön

  • 1.273 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 53 İşletme görüntülenme


Stil sahibi gençlerin tercihi Altınyıldız Classics, kampüstedebaşarılı temasıyla Mayıs ayında çeşitli üniversitelerde gençlerin hem eğleneceği hem de kazanacağı bir etkinliğe imza atıyor.

Gençleri daha iyi bir geleceğe sahip olmaları için burs, part-time çalışma, staj, istihdamda öncelik gibi olanaklar ile destek sağlayan Altınyıldız Classics, kampüstedebaşarılı temasıyla kampüste eğlencenin adresi oluyor. Üniversiteler şenlik dönemine girerken markanın oyun standı, 9 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul, Marmara, İTÜ, Balıkesir, Dokuz Eylül, Ege, Ankara ve Gazi gibi üniversitelerin yer aldığı 15 üniversitede gençlerle buluşuyor.

Altınyıldız Classics tarafından tasarlanan dijital oyunda öğrenciler, markanın ürün görsellerini eşleştirme oyunu oynuyorlar. Hafızasına güvenen gençleri bekleyen oyunu her günün sonunda en doğru ve en hızlı tamamlayan üç kişiye Altınyıldız Classics mağazalarında geçerli hediye kartı veriliyor. Buna göre günün birincisi 1000 TL, ikincisi 700 TL, üçüncüsü 500 TL’lik hediye kartlarının sahibi oluyor.

Üniversite öğrencileriyle oyun aracılığıyla etkileşime geçen Altınyıldız Classics, aynı zamanda kampüs alanında üniversite öğrencilerine özel indirim çeki de dağıtıyor. Böylece gençler 250 TL ve üzeri alışverişlerinde, mağazalarda geçerli olmak üzere %15’lik indirimden faydalanabiliyorlar.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL