• Geri dön

  • 484 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics, geniş ürün yelpazesine sahip 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu ile
babalarına hediye almak isteyenlere eşsiz seçenekler sunuyor.

Altınyıldız Classics 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda Babalar Günü için doğadan ilham alan kahve, bej ve haki tonlarının yanı sıra mavinin en dinamik tonlarının yer aldığı tiril tiril gömlek, pantolon, tişört ve şortlardan oluşan hediye seçenekleri sunuyor.

Kolay kırışmaması, ütü gerektirmemesi, çok yer kaplamaması ve çantadan çıkarıldığı gibi giyilebilmesi gibi öne çıkan özellikleriyle Travel serisine ait gofre kumaşlı ürünler, Babalar Günü için en uygun hediye seçenekleri arasında. Özellikle bol bol iş seyahatine çıkan babaların favorisi olabilecek özel parçalar arasında ilk sırada yer alıyor.

Zamansız ve stil sahibi bir yaz gardırobu tercih eden babalar için ise basic tarzda polo yaka tişörtler, keten gömlekler, keten pantolonlar ve şortlar da hediye listesinin üst sıralarında…

Bu sezon ön plana çıkan koleksiyonlardan biri olan Color Therapy koleksiyonu, sıcak yaz temasına uyum göstererek marin temasıyla bütünleşiyor. Koleksiyonda aynı zamanda canlı renklere sahip polo yaka tişörtler, keten gömlek ve takımı olan şortlar, deniz şortu ile takım terlikler, gömlek ve ceketler yer alıyor. Deniz kenarında, yazlıkta ya da tatilde şık görünmek isteyen babalar için tişörtler 199,99 TL’den, gömlekler 399,99 TL’den, pantolonlar 599.99 TL’den başlayan fiyatlarla çok sayıda seçeneklerle sizleri bekliyor.

Altınyıldız Classics, hediye alternatifi arayanları, babalarının bu yazı kendi tarzlarında rahat ve şık geçirmesini isteyenleri Babalar Günü’nde tatlı bir sürpriz yapmak için mağazalarına ve www.altinyildizclassics.com’a bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL