• Geri dön

  • 801 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Sevgililer Günü’ne stil sahibi ve şık girmek isteyen erkekler için alternatifler sunan Altınyıldız Classics, hayatındaki özel erkeğe her zaman kullanabileceği bir hediye almak isteyen kadınlara da farklı seçenekler vaat ediyor.

Sevgililer Günü’nü özel kılmak isteyen Altınyıldız Classics, günlük giyimden klasik tarza hangi stilde olursa olsunlar erkeklere stil sahibi parçalar sunuyor. Bugünü kutlayanlara birbirinden şık ve her ortama uygun çözümler sunan marka, “evde, restoranda, sinemada ya da sokakta, sevgilinle nerede olursan ol, stilinden ödün verme” mesajı veriyor.

Lacivert, antrasit, bordo renklerde mono ve kırlangıç yaka slim fit takım elbiselerden siyah ya da iki renkli smokinlere kadar geceyi şıklaştıracak alternatifler sunan marka, rahatlığın da adresi olmaya devam ediyor. Gömlek üzeri kazak kombinleri, farklı renklerde boğazlı kazaklar, beyaz ya da koyu renk gömlekler, kanvas pantolonlar ve kabanlarla konforlu bir şıklık da sunuyor. Altınyıldız Classics, sunduğu stil sahibi tasarımlarıyla bu özel güne değer katarken, hayatındaki özel erkeğe her zaman kullanabileceği bir hediye almak isteyen kadınlar için de kurtarıcı görevini üstleniyor. Farklı giyim alternatiflerinin yanı sıra atkı-bere, cüzdan ve parfüm setleri de düşünceli, özenli ve şımartan hediye seçenekleri olarak öne çıkıyor.

En iddialı Sevgililer Günü stilinden en zamansız Sevgililer Günü hediyelerine… Bu özel gün için aradığınız her şey Altınyıldız Classics’te sizi bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL