• Geri dön

  • 1.167 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 53 İşletme görüntülenme


Mevsim geçişlerinin ve bahar aylarının habercisi trençkot ve pardesüler, gardıroplardaki yerlerini almaya başladı. Erkek giyim modasının en işlevsel parçalarından biri olan Altınyıldız Classics trençkot ve pardesü modlleri, her erkeğin sahip olması gereken ikonik parçalar arasında yer alıyor.

Altınyıldız Classics’in, ikonik trençkot ve pardesü tasarımları; klasik, spor ve casual tarzlara ilham veriyor; günlük kullanım, ofis giyimi ve özel durumlarda tercih edilebilecek farklı seçenekler sunuyor.

Bahar aylarında dış giyim rolü üstlenerek işlevsellik alanını genişleten Altınyıldız Classics trençkot ve pardesüler; konforundan ödün vermeden, şıklığından da vazgeçmeyen erkeklerin favori parçaları arasında yer alıyor.

Spor giyim tarzından hoşlanıyorsanız, Altınyıldız Classics’in kapüşonlu ve spor trençkot modelleri ile günlük giysilerinizi tamamlayabilir; spor pantolonlar ve kazaklarla bir arada kullanılabilirsiniz. Tek renk ve daha klasik modelleri, kumaş pantolonlar veya takım elbiseler ile rahatlıkla tamamlayabilir, bel kısmı kemerli uzun trençkot modelleri ile tarzınıza vurgu yapabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL