• Geri dön

  • 1.110 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics’in, şık ve modern stilinden ödün vermeden, gününün her anına rahatlığı taşımak isteyen erkekler için tasarlanan dört tarafa esneme özelliğine sahip 360 derece koleksiyonu evde, dışarıda, ofiste her zaman her yerde kullanılabilirliğiyle dikkat çekiyor. 360 derece pantolon, gömlek ve ceketler gün boyu hareket özgürlüğü sunarken, stil sahibi ve dinamik görünümden de ödün vermiyor.

Hızlı hayat akışında “zaman” her şeyden kıymetli. Gündüzden geceye, toplantıdan davete hızlı geçişin anahtarı, doğru gardırobunu oluşturmakta saklı. Altınyıldız Classics, şık ve modern stilini günün her saatinde yansıtmak isteyen erkekler için 360 derece koleksiyonunu tasarladı. Evde, ofiste, seyahatte hem rahat hem de şık olmak isteyenlere yönelik hazırlanan koleksiyon, renk çeşitliliği ve tasarımdaki detaylarıyla dikkat çekiyor.

Modern tasarımlarıyla sportif bir rahatlık sağlayan 360 derece pantolonlar, bir iş gününün sonunda bile trend kalabilmenin sırrı. Kumaş kalitesi ve kusursuz kalıpları sayesinde şekli bozulmadığı için uzun süre kullanılabilen pantolonlarda diz izi oluşmuyor. Hafif ve esnek kumaşlarıyla vücuda tam uyum sağlayan, kolay kırışmayan 360 derece ceketler, yoğun geçen günlerdeki konfor ve şıklığı garanti ediyor. Ofis ortamının ve modern şıklığın vazgeçilmezlerinden biri olan gömlekler de erkek gardırobunun en önemli parçaları arasında yer alıyor. Altınyıldız Classics’in 360 derece gömlekleri ise t-shirt konforu ile gömlek kusursuzluğunu aynı üründe buluşturuyor.

Kumaşa, kaliteye ve tasarıma önem veren Altınyıldız Classics’in 360 derece pantolon ceket ve gömlek modellerinden oluşan koleksiyona altinyildizclassics.com adresinden ve Altınyıldız Classics mobil uygulamasından ulaşılabilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL