• Geri dön

  • 212 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics, stil sahibi erkekleri kış sezonunda şıklık ve fonksiyonelliği bir araya getiren koleksiyonuyla buluşmaya davet ediyor. Soğuk hava koşullarına uygun tasarladığı ve özel teknik donanımlarla zenginleştirdiği parçalarıyla marka, kullanıcılarına sıcacık bir kış vadediyor.

Erkek modasının öncü markası Altınyıldız Classics, soğuk hava koşullarının etkilerini göz önünde bulundurarak özenle tasarladığı, rahatlığı fonksiyonellikle buluşturduğu kış koleksiyonuyla, stil sahibi erkekleri sıcak, konforlu ve şık bir kış yolculuğuna çıkarıyor.

Altınyıldız Classics'in kış koleksiyonunda yer alan termo ceket, kaban ve puffer mont gibi ürünler, teknik özellikleriyle sert hava koşullarına karşı dayanıklılığı garanti ederken, estetik detaylarıyla da şıklığı ön plana çıkarıyor. Soğuk kış günlerinde çabasız ve rahat bir uyum yakalamak isteyenler için hazırlanan kaban ve trikolarda tonsürton renk geçişleri ise oldukça dikkat çekici. Müflon kumaşların kullanıldığı kabanlar ve birçok farklı parçada görülen renk geçişleri, sezonun öne çıkan trendleri arasında yer alıyor. Ayrıca, dış giyimde su geçirmezlik özelliği yağış gibi hava koşullarına karşı koruma sunarken parlak dokularla tasarlanan şıklık da beraberinde geliyor. Tasarım ve inovasyonu buluşturan her bir parça, kendine özgü çizgisiyle moda dünyasında bir adım öne çıkarken, kullanıcılarına pratiklik, konfor ve stili bir arada sunuyor.

Kış stiline fark katan detaylar
Kış koleksiyonu, sadece dış giyimle sınırlı kalmıyor. Altınyıldız Classics, kışa uygun olarak tasarlanan şapka, eldiven, atkı gibi aksesuarlarıyla koleksiyonun detaylarına iddia katıyor. Ayrıca, kışın vazgeçilmezi örgü kazaklar ve sezon trendlerinden biri olan süveterler, markanın imzasını taşıyan özel tasarımlar arasında yer alıyor. Flanel oduncu gömlekler, kalın örgü kazaklar farklı tarzda kombinlerde bir araya gelerek kış stilini biraz daha zenginleştiriyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL