• Geri dön

  • 193 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Altınyıldız Classics, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşkını göstermek isteyenler için stil sahibi erkeklere özel hediye seçenekleri sunuyor.

Zamansız şıklığın ve rahatlığın buluşma noktası Altınyıldız Classics, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel, pek çok farklı seçenekler ile hediye alternatifleri arasındaki yerini alıyor.

Zamansız tasarımlarıyla yıllardır erkek modasına yön veren Altınyıldız Classics, klasik stildeki basic parçalarla kusursuz gardıroba özel hediye seçenekleri sunarken koleksiyonunda sürekli güncellenen trend parçalarla da farklı hediye arayışında olanlara hitap ediyor.

Kış koleksiyonunda, en soğuk havalarda bile sevdiklerinizi sıcak tutması için kalın formlarda tasarlanan termal montlar, kabanlar ve puffer montlar, Altınyıldız Classics’in öne çıkan ürünleri arasında yer alıyor. Konforun ve pratikliğin esas alındığı parçaların ön planda olduğu tasarımlarda, nefes alan dokusu ile ütü istemeyen non iron gömlekler özellikle iş yaşamından özel günlerdeki buluşmalara kadar her erkeğin gardırobunda olması gereken ürünler arasında yer alıyor. Ayrıca kalın örgü kazaklar, flanel oduncu gömlekler ve sezon trendlerinde öne çıkan süveterler de sevgilinizin stilini tamamlayacak seçeneklerden biri oluyor.

Kış Stiline Yön Verecek Hediyeler

Sevgilinizin kış stilini tamamlayacak hediye önerileri arasında stilin tamamlayıcısı yün atkı, bere ve kasket gibi aksesuarlar da bulunuyor. Dış giyimde parlak dokular ve su geçirmez özellikleri bir araya getiren Altınyıldız Classics'in özel tasarım montları, soğuk kış günlerinde sıcak tutarken aynı zamanda stili de ön plana çıkarıyor.

Bu özel gün için aradığınız her şey Altınyıldız Classics mağazalarında ve www.altinyildizclassics.com online satış platformunda sizleri bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL