• Geri dön

  • 112 Görüntülenme

  • 138 Haber

  • 54 İşletme görüntülenme


Her mevsimde ve koşulda tarzına önem veren şehirli erkeğin şık görünmesi için Burak Özçivit, Altınyıldız Classics’te tercih ettiği favori parçalarıyla stil tüyoları verdi.

Altınyıldız Classics, kış aylarında da stil sahibi erkekleri şıklık ve fonksiyonellikle buluşturuyor. Soğuk hava koşullarına uygun olarak tasarlanan ve özel teknik donanımlarla zenginleştirilen parçalar, konforu ve pratikliği ile dikkat çekiyor. Termo ceket, kaban ve puffer mont gibi ürünler, soğuk kış günlerinde sizi sıcak tutarken, estetik detaylarıyla da şıklığı ön plana çıkarıyor. Koleksiyonda yer alan kaban ve trikolarda kullanılan tonsürton renk geçişleri, çabasız ve rahat bir uyum yakalamak isteyenler için ideal seçenekler sunuyor. Müflon kumaşların kullanıldığı kabanlar sezonun öne çıkan trendlerini yansıtıyor. Koleksiyondaki dış giyim ürünleri su geçirmezlik özelliği ile sert hava koşullarına karşı dayanıklılığı garanti ediyor. Aynı zamanda parlak dokularla tasarlanan parçalar, şıklığı ve modern tarzı bir araya getirerek erkeklere benzersiz bir stil sunuyor.

Burak Özçivit’in favorisi fonksiyonel montlar ve esnek pantolonlar

Altınyıldız Classics’i şehirli, modern ve kaliteli olarak tanımlayan Burak Özçivit, “Günlük yaşamımda içindeyken iyi hissedebileceğim kıyafetler giymeye önem veriyorum. Altınyıldız Classics’in en beğendiğim ürünleri arasında değişken havaların kurtarıcı parçası, su itici ve ısı dengeleyici özelliğe sahip fonksiyonel montlar yer alıyor. Aynı zamanda iş seyahatlerimin vazgeçilmezi travel takımlar ve içinde rahat hissettiğim 360 derece her yöne esneyen hem şık hem de rahat pantolonlar favori parçalarımı oluşturuyor” dedi.

Kış koleksiyonunda, kışa uygun olarak tasarlanan yün atkı, bere ve kasketler de bulunuyor. Bununla beraber tüylenme yapmayan renkli triko kazaklar, flanel oduncu gömlekler ve örgü kazaklar kış stilini tamamlayan tasarımlar arasında yer alıyor. Soğuk kış günleri için aradığınız her şey Altınyıldız Classics mağazalarında ve www.altinyildizclassics.com online satış platformunda.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL