• Geri dön

  • 1.445 Görüntülenme

  • 136 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile mutfakta hayatı kolaylaştırarak, kullanıcılarının yaşam kalitesini yükselten Homend, “sevmek hep bir fazlasını vermektir” diyerek Sevgililer Günü’ne özel kampanyasıyla, belirlenen ürünlerinde yüzde 14 + 1 fiyat avantajı sunuyor.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisinin kalbini bir kez daha fethetmek isteyenler için en ideal hediye seçenekleri Homend’de. Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile mutfakta hayatı kolaylaştırarak, kullanıcılarının yaşam kalitesini yükselten Homend, “sevmek hep bir fazlasını vermektir” diyerek Sevgililer Günü’ne özel kampanyasıyla, belirlenen ürünlerinde yüzde 14 + 1 fiyat avantajı sunuyor. Homend’in tost makineleri, mutfak robotu, blenderı, Türk kahvesi makinesi ve çay makinesi ile bu Sevgililer Günü’nde aşkınıza keyif ve mutluluğun imzasını atın.

Efsane lezzetlerle aşkınıza heyecan katın
İlişkinize efsane lezzetler katmaya ne dersiniz? Sadece sabah kahvaltılarını şölene çeviren tostlar için değil, mükellef sofralarınıza layık ızgara yemekler hazırlamak için de vazgeçilmeyecek bir konfor sunan ToastBuster, sevgilinizin mutfaktaki en büyük yardımcısı olacak. Sevgililer Günü Kampanyası çerçevesinde 2 farklı modeli bulunan Homend ToastBuster’ın fiyatları ise 279, 99 TL ile 339, 99 TL.

Homend’in Türk kahvesi gurusu Pottoman’la aşkınızın keyfini unutulmaz kılın. 5 fincan Türk kahvesi pişirebileceğiniz geniş hazneli Homend Pottoman’ın özel ısı dengesi sayesinde, közde pişirilmiş lezzetteki bol köpüklü kahveleriniz, hem sizin hem de sevgilinizin keyfine keyif katacak. Lezzeti bir ömür boyu hatırlanacak kahvelere imza atacağınız Homend Pottoman’ın kampanyaya özel fiyatı 279, 00 TL.

Birbirinize ayıracak daha çok zamanınız olsun
Sevgilinize onunla daha çok zaman geçirmek istediğinizi ifade etmenin en güzel yollarının Homend mutfak robotu Functional 2804H ve Homend Handmaid 1904h Bulut Kremi Blender Set hediye etmek olduğunu biliyor musunuz? Üstün performansı ve 1000 Watt’lık olağanüstü gücüyle verilen her görevi kolaylıkla yerine getiren, 1.5 litrelik kapasiteye sahip haznesiyle işleri ara vermeden yapmayı sağlayarak kullanıcısına zaman kazandıran Homend mutfak robotu Functional 2804H 379.99 TL.

Sıcacık sohbetlerinize mutluluk katın
Homend Handmaid 1904h Bulut Kremi Blender Set de paslanmaz çelikten üretilen karıştırma ucu, doğrayıcı bıçak ve çırpma uçları ile sevgiliniz mutfaktaki en pratik ve başarılı şef olurken, size ayıracak daha fazla zaman bulmanın mutluluğuyla kendini dünyanın en şanslı sevgilisi hissedecek. Homend Handmaid 1904h Bulut Kremi Blender Set’in fiyatı da 279,99TL.

Royaltea Çelik Demlikli Çay makinesi 1 litre kapasiteli Alman, Schott cam haznesi içinde çelik demliği ile çayın gerçek lezzeti, sevgilinizle yaptığınız sıcacık sohbetlerin en güzel eşlikçisi olacak. Çayı ve bitkileri sıkıştırmayan geniş yapısı sayesinde suyu her noktaya yayarak çok daha sağlıklı ve lezzetli bir demleme sağlayan Royaltea, 1.9 litrelik su haznesi ve özel tasarımlı kapağı sayesinde sadece su ısıtmak için de kullanabiliyor. Homend Royaltea’nin Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 + 1 kampanya fiyatı 279. 99 TL.

Homend’in 14 Şubat’a özel kampanyalı ürünlerini www.homend.com.tr adresinin yanı sıra, Karaca Grup satış noktaları, önde gelen online pazaryerleri ve teknoloji mağazalarında bulabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL