• Geri dön

  • 119 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Tüm dünyanın merakla beklediği ve yakından takip ettiği, yılın en görkemli ödül törenindeki yemeğin özel menüsü bu yıl, Karaca’nın yemek takımı serisi “Red Carpet Collection” ile sunuldu.

Ürün tasarımlarında yakaladığı farklı çizgiyle dikkatleri üzerine çeken Karaca, son yıllarda hızlandırdığı yurt dışı açılımını ödül sezonunda kırmızı halıda yer alarak taçlandırdı. Sinemanın büyüsü, Hollywood'un görkemi ve yıldız olmanın parıltısından ilham alınarak tasarlanan “Red Carpet Collection”, 10 Mart akşamı Hollywood yıldızları ile buluştu.

30 yıldır film endüstrisinin en prestijli ödül töreninin parti menülerini oluşturan dünyaca ünlü şef Wolfgang Puck’ın hazırladığı yemekler, bu sene Karaca “Red Carpet Collection” ile görkemli ödül töreninde yıldız isimlere sunuldu. Şef Wolfgang Puck tarafından seçilen ve Karaca’nın bu geceye özel hazırladığı parçalardan oluşan koleksiyon büyük beğeni topladı. Hollywood ünlülerinin ödül töreni sonrası birbirinden farklı ikramları tattığı davette, Karaca “Red Carpet Collection” ile unutulmaz bir sofra deneyimi yaşattı.

Red Carpet Collection”; Galactic White, Galactic Black, Fine Pearl Extra Chanak, Streamline Hole, Streamline Middle, Streamline Saturn gibi Karaca’nın en beğenilen yemek takımlarının da içinde bulunduğu 12 özel yemek takımından oluşuyor.

Türkiye’den sonra global pazarda büyüme yolculuğuna devam eden ve sektördeki liderliğini yurt dışında açtığı mağazalarla devam ettiren Karaca, gerçekleştirdiği marka iş birlikleriyle de fark yaratıyor. 50. yılında Karaca, “Red Carpet Collection” isimli özel yemek takımı serisi ile yılın en görkemli ödül töreninde Hollywood yıldızları ile Los Angeles'ta bir aradaydı. 1973’te İstanbul’da kurulan ve Türk tasarımcıların elinden çıkan ürünleriyle yılın en görkemli kırmızı halı töreninde, yıldızların sofrasında yerini alan Karaca, bir Türk markası olarak ismini uluslararası arenada temsil etmenin gururunu yaşıyor.

Wolfgang Puck :
Avusturya kökenli, Amerikalı bir şef ve restoran işletmecisi olan Wolfgang Puck, Amerika’da ‘açık mutfak’ akımını başlatmıştır. Dünyanın önemli merkezlerindeki restoranlarıyla çalışma hayatına devam eden Wolfgang Puck, 30 yıldır film endüstrisinin en prestijli ödül töreninin de yemeklerini hazırlamaktadır.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL