• Geri dön

  • 545 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Karacaseverlerin hayatına değer katmayı ilke edinen Karaca, 50. yaşını büyük bir indirim kampanyasıyla kutluyor. Yeni sezon ürünlerinde bile geçerli olan kampanya yalnızca eylül ayı boyunca devam edecek. 50. Yıl kampanyası ile, Karacaseverlere teşekkür eden marka, ayrıca bu yıla özel sınırlı sayıda ürettiği 50. Yıl İmza Koleksiyonu’nu da müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Evdeki tüm ihtiyaçlara inovatif çözümler sunan ve modern tasarımların öncüsü Karaca, 50. Yılını büyük bir kampanya ile kutluyor. Yarım asırdır evlerin vazgeçilmezi olan ürünlerle Karacaseverlerin yanında olan marka, 1 Eylül-30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, yeni sezon ürünleri de dahil olmak üzere, ikinci ürüne yüzde 50 indirim imkanı sunuyor.

50 Yıllık Mirasın Sofralara Yansıması

Yarım asırdır sağlıklı mutfaklardan lezzetli sofralara, keyifli oturma odalarından huzurlu uykulara kadar evlerin her köşesine konuk olan Karaca, 50. yıla özel bir koleksiyon hazırladı. 21 parçalık 50. Yıl İmza Koleksiyonu’yla kutlama yemeklerinin vazgeçilmezi haline gelecek olan Karaca, bu koleksiyonda ayrıca kahve fincanlarından yemek hazırlama gereçlerine, baharat kavanozlarından termoslara kadar pek çok farklı ürünü Karacaseverlerin beğenisine sunuyor.

Karaca’nın Yarım Asırlık Hikayesi

1973 yılında, Hüseyin Karaca tarafından İstanbul Süleymaniye’de Karaca Züccaciye adıyla kurulan 30 kişinin çalıştığı küçük cam atölyesinde, cam ürünlerinin üzerine desenler yaparak başlayan Karaca’nın hikayesi, 50 yıl sonra, sofra, mutfak, küçük ev aletleri, ev tekstili ve aksesuar gibi farklı kategorilerde bir dünya markası olarak devam ediyor. Yenilikçi vizyonunu katma değerli ürünlerle geliştirerek, tüketicilerin hayatlarına değer katmaya devam eden Karaca, gerçek incilerden üretilen dünyanın en kaliteli porselenlerinden, en inovatif küçük elektrikli ev aletlerine, gerçek elmas kristallerinden oluşan tencere takımlarından, doğa dostu ev tekstili ürünleriyle sektöründe çığır açan bir marka oldu. Gerek pazarlama çalışmaları, gerekse Ar-Ge yatırımları ile Türkiye’de ilkleri yaşatan Karaca, bugün 48 ülkede 2000’in üzerinde satış noktasında Karacaseverlerle buluşmaya devam ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL