• Geri dön

  • 1.369 Görüntülenme

  • 136 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Yenilikçi ürünleriyle hayatı kolaylaştıran Karaca; Türk kahvesi ve kahve falı severlere özel hazırlanan fincan serisi Faladdin’i sunuyor. Fal deneyiminize özel hazırlanan tasarımı, düz ve panoramik iç dizaynı ile fallarınız için size geniş bir görünüm sağlarken, şık görünümüyle ön plana çıkıyor.

Inovatif ürünlerin ve modern tasarımların öncü markası Karaca’dan yeni “Faladdin” fincan serisi… Ünlü dijital fal yorumcusu Faladdin ile işbirliği gerçekleştirerek şık, özgün ve karakteristik bir fincan serisi tasarlayan Karaca, Türk kahvesi ve fal ikilisini severlerle buluşuyor.

Tasarımında yer alan; siyah, beyaz ve gold renkleriyle mükemmel uyumunu sergileyen yeni fincan serisi “Faladdin”, geniş ağızlı, dibi dar ve yuvarlak hatlarının yanı sıra panaromik yapısıyla fal muhabbetlerinizde falınızı geniş bir açıdan kolaylıkla gösteriyor.

Soft beyaz renkli fincan tabağı ise kahve telvesiyle oluşan desenlerin çok daha kolay yorumlanmasını sağlıyor. Eski bir Türk geleneği olarak geçmişten günümüze kadar gelen; sohbet etmek, eğlenceli vakit geçirmek ve gelecekten keyifli haberler almak için bahane edilen kahve falı, Karaca’nın “Faladdin” ikili fincan serisiyle daha da anlam kazanıyor.

Kırk yıllık hatırı olan Türk kahvesini eşsiz bir deneyime dönüştüren Karaca Faladdin fincanı ve daha fazlası Karaca mağazaları, karaca.com ve şimdi Karaca uygulamasında.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL