• Geri dön

  • 1.354 Görüntülenme

  • 136 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Jumbo, varlığıyla güç, sevgisiyle güven veren annelerimize bu sene de birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor. Renklerin verdiği enerjiyi, zamansız çizgilerle buluşturan ve tasarımlarına taşıyan Jumbo, annesine içinden gelen güzel duygularını anlatmak isteyenlerin tercihi olacak.

Anne olsun olmasın, yüreğinin bir köşesinde annelik şefkatini taşıyan, bir canlıyı kendi evladı gibi sevebilenlere armağan olan Anneler Günü yaklaşırken; herkesi, yapacağı sürprizlerin tatlı heyecanı sarmaya başladı. Zamansız tasarımları evlere taşıyan, estetiği ve fonksiyonelliği ile sofralara ilham veren Jumbo, Anneler Günü’nde annesine sürpriz yapmak isteyenleri özel hediye alternatifleri ile karşılıyor.

Baharın romantik ritmi ile kurulan pastel sofralar bu Anneler Gününde de Jumbo imzası taşıyacak. Annelerin özenle hazırladığı sofrasından vazgeçemeyenler; Jumbo’nun fincan takımlarına, yemek takımlarına, ışıltılı sunum setlerine ya da modern frenchpress’lerine karşı koyamayacak. Işıltılı renkleri ile iştah açan çatal-bıçak-kaşık setleri, doğadan ilham alan taş dokusuyla kullanışlı sunumlara dönüşen servis takımları, sofralarını titizlikle hazırlayan anneler için ideal bir hediye olacak.

Pişirme grubunun yıldızları tencere ve tavalar; çay saatlerinin mimarı çelik çaydanlıklar, fincan takımları ve birbirinden farklı renk seçenekleri ile tatlı takımları annelerin beğeneceği hediyeler arasında yer alıyor. Jumbo’nun her zevke hitap eden kahve fincanları ise kırk yıl hatrı olan Türk kahvesi seven annelerin beğenisini kazanacak.

Zamansız tasarımları ile fark yaratan Jumbo; Anneme sevgim Jumbo, hediyem Jumbo diyenlerin buluşma noktası Jumbo mağazaları , Jumbo.com.tr ve ayrıcalıklar dünyası Jumbo ByYou uygulaması….

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL