• Geri dön

  • 1.372 Görüntülenme

  • 136 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile hayatı kolaylaştıran Homend, kış aylarının vazgeçilmez sebzeleri ile yemek yapmanızda sizlere yardımcı oluyor. Homend Handmaid Blender Set’te kırmızı gold, mor gold, su yeşili, bulut kremi, antrasit gold ve krem gold olmak üzere 6 farklı renk yer almakta.

Ürünlerinin tasarımı ve fonksiyonelliği ile mutfakta hayatı kolaylaştırarak, kullanıcılarının yaşam kalitesini yükselten Homend’in Handmaid El Blender seti mutfaklarda en büyük yardımcınız olacak. Kış aylarının vazgeçilmez lezzetli sebzeleri ile yemek yapmak artık çok kolay. Birçok fonksiyonu bir arada sunan Blender Set’in paslanmaz çelikten üretilen karıştırma ucu, doğrayıcı bıçak ve çırpma uçları ile mutfaktaki en pratik ve başarılı şefi siz olacaksınız.

Kışa özel sebzeler ile yemek ve çorba yapmak artık çok kolay

Pratik mutfak setinizin paslanmaz çelikten üretilen karıştırma ucu ve fonksiyonel aparatları sayesinde kışa özel sebzelerden salatalar, zeytinyağlılar, sıcak yemekleri artık kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Yemeklerin dışında kış aylarının olmazsa olmaz çorba çeşitlerini de yapmak artık çok kolay. Özellikle kaynayan çorbalarda bile kullanabilir, çorbanızı istediğiniz kıvama ulaştırabilirsiniz. Pratik mutfak setinizin 750 ml kapasiteli doğrama kabı, ayağını yere sağlam bastığından, özel tabanı sayesinde mutfak tezgahından kayma yapmaz. Düğme hassasiyeti tam parmak hizasında olduğu için kullanım kolaylığı da sağlar.

Beklentileri tam anlamı ile karşılıyor

1000 W güce sahip olan el blenderi, paslanmaz çelikten üretildi. Doğrayıcı hazne kapasitesi 750 Ml olup, ölçü kabı kapasitesi de 800 ml’dir. Gövde malzemesi plastik olarak tasarlanan üründe uzun süreli kullanımlarda ısınma, sallanma gibi problemlerle karşılaşmazsınız. Oldukça seri çalışan Blender, çok az ses çıkardığından gece geç saatlerde de kullanabilirsiniz. Beklentileri tam anlamı ile karşılayan Blender Set’in 6 farklı renginden biri mutlaka mutfağınıza renk katacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL