• Geri dön

  • 1.366 Görüntülenme

  • 136 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Küçük bir gülümseme, parlayan bakışlar, sıcacık bir kucaklama ya da samimi bir sohbet, anneler için kuşkusuz dünyanın en büyük zenginliği. Karşılıksız sevginin ne demek olduğunu, ilk gözümüzü açtığımız andan itibaren bize yaşatan anneler için bazı hediyelerin yeri çok ayrı. Annelerin hayatını kolaylaştıracak, yaşam alanlarını renklendirecek diğer tüm hediyeler içinse Karaca Anneler Günü’nde sizleri bekliyor.

Yan yana olmanın, sevmenin değerini daha iyi anladığımız bu sene, kuşkusuz Anneler Günü daha kıymetli ve daha özel olacak. İçinizden geçenleri daha çok söylemek, akınızdan geçen sürprizlerin daha fazlasını yapmanın tam zamanı. Bu düşünceyle Karaca, Anneler Günü’ne özel yaptığı indirimlerle, yemek takımlarını, kahvaltı takımlarını ve tatlı setlerini sofra tutkunu annelerin beğenisine sunuyor. İncinin zarafetini, en özel sofralarla buluşturan Karaca’nın Fine Pearl Grace Mint kahvaltı takımı, Anneler Günü hediyelerinin favorileri arasında. Gün içerisinde onca koşuşturmanın arasında kendine vakit ayırmayı seven anneler için ise; çay setleri, kahve fincanları ve bardak setleri, soğuk ya da sıcak içecekler içmek için vazgeçilmez olacak. Karaca’nın kek kalıpları, baharat takımları, saklama kapları ve servis gereçlerinin yer aldığı geniş ürün yelpazesi, annenizin yüzünü gülümsetmek için sizleri bekliyor.

Karaca zevki, damak tadı ve becerisi ile fark yaratan gurme anneler için de en özel ürünlerini bir araya getirdi. Tencere setleri, tavalar, baharat takımları, bıçak setleri ve daha onlarca ürün, yemek yaparken değme aşçılara taş çıkaran annelerin yardımcısı olacak. Her lokmada olduğu kadar her yudumda da annenize sevginizi hatırlatmanız mümkün. Karaca’nın Hatır Hüps Sütlü Türk Kahve Makinesi, geleneksel köpüklü Türk kahvesinin dışında süt ile yeni lezzetler oluşturarak, annenizin günlük moduna göre kahve içmenin keyfini yaşatacak.

10 parmağında 10 marifet bulunan anneler için pratiklik de bir o kadar önemli bir konu. Bu yüzden, annenize alacağınız hediye alternatifleri arasında, günlük işlerini kolaylaştıracak küçük ev aletlerine bakmadan geçmek olmaz. Tasarımı, donanımı ve kullanım kolaylığı ile fark yaratan Karaca Vantuz Slim X10 kablosuz dikey süpürge, evde hijyeni üst noktada tutan anneler için benzersiz bir hediye alternatifi. Bunun dışında waffle makinesi, meyve&sebze kurutucu, doğrayıcı, mikser, yoğurt makinesi, tost makinesi gibi birçok küçük ev aleti pratik annelerin yüzünü güldürecek hediyeler arasında yer alıyor.

Tasarımı ve kalitesi ile yıllardır en özel anlara eşlik eden Karaca, bu Anneler Günü’nde de annesine sürpriz yapmak isteyenleri mağazalarına ve www.karaca.com’a bekliyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL