• Geri dön

  • 367 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


JUMBO'nun sofralarınızı sanat eserine dönüştürecek yeni Moon Koleksiyonu, Ay’ın mistik güzelliğini ve romantizmini evinize getiriyor. Jumbo Tasarım Direktörü Ahmet Toplu'nun yarattığı koleksiyon, geleneksel yemek takımlarının ötesine geçerek, karanlık ve ışığın dansını benzersiz bir estetikle yansıtıyor.

Zamansız tasarımlarıyla özel günleri unutulmaz kılan Jumbo’nun yeni göz alıcı Moon Koleksiyonu, ayın mistik güzelliğinden ilham alınarak tasarlandı. Ayın dünya etrafındaki dönüşü ve güneşin çevresindeki yolculuğu, dünyadan gözlemlenen farklı ay evrelerini yaratır. Yeniay, hilal, ilk gördün, şişkin ay ve dolunay olarak gerçekleşen bu evrelerin geometrisi, Moon Koleksiyonu’nun çıkış noktasını oluşturuyor. Jumbo Tasarım Direktörü Ahmet Toplu, ayın aydınlık ve karanlık yüzeylerinin birlikteliğini yansıtan bu yeni koleksiyonunda, birbirinden farklı parçalar ile bir uyumun altını çiziyor.

Jumbo'nun kalite ve yaratıcılık anlayışını mükemmel bir şekilde temsil eden Moon Koleksiyonu, kulpsuz çorba tenceresi ve elips tabaklarıyla geleneksel formların ötesine geçerek; yemek sunumlarında karanlık ve ışığın dansını, benzersiz bir estetikle sergiliyor. Ayın siluetlerinden esinlenerek tasarlanan yemek takımı, romantizmi ve gecenin büyüleyiciliğini sofralara taşımayı amaçlıyor. Jumbo Moon Koleksiyonu ile sevdikleriniz için yemek deneyimini özel bir anıya dönüştürerek; misafirlerinize unutulmaz bir görsel şölen sunabilirsiniz.

“Moon ile her sofra bir sanat eserine dönüşüyor”

Koleksiyon ile ilgili bilgi veren Jumbo Tasarım Direktörü Ahmet Toplu; “Moon koleksiyonu, modern ve şık tasarımıyla, her yemeği bir sanat eserine dönüştürmeyi hedefliyor. Jumbo, bu koleksiyonla bir kez daha kalite, estetik ve yaratıcılığı bir araya getirerek, kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunarak; tasarımın ve sanatın, günlük hayatımızdaki yerini bir kez daha hatırlatıyor” dedi.

Jumbo mağazaları ile jumbo.com.tr ve Jumbo App uygulamasında satışa sunulan Moon Koleksiyonu; sofralarınıza ayın büyüsünü ve sanatın zarafetini getirmeyi vaat ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL