• Geri dön

  • 1.311 Görüntülenme

  • 136 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Jumbo, Kırmızı Çocuklar Derneği ile koruyucu ailelik farkındalığını arttırmak ve koruma altındaki çocuklara destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği iş birliğini sürdürüyor. Anneler Gününe özel hayata geçen projede birbirinden değerli isimler ve sevgili çocukları, Kırmızı Çocuklar Derneği için bir araya geldi. Çocukların annelerini yansıtan hediyeleri Jumbo’dan seçtikleri ve annelerin bu güzel duygunun anlamını paylaştıkları proje ile mutlu ve güvenli geleceğin tüm çocukların hakkı olduğu bir kere daha vurgulandı.

Kurulduğu günden bu yana sosyal projelerde yer alarak çevresine pozitif fayda sağlamak için çalışan Jumbo ihtiyaç sahibi çocukları korumanın, koruyucu aileler tarafından benimsenmesinin ve hem kendilerine hem de topluma fayda sağlayan bireyler olarak yetişmeleri için Kırmızı Çocuklar Derneği’ni desteklemeye devam ediyor. Jumbo ve Kırmızı Çocuklar Derneği;anne olsun olmasın, yüreğinin bir köşesinde annelik şefkatini taşıyan, bir canlıyı kendi evladı gibi sevebilenlere armağan olan Anneler Gününde anlamlı bir projeye imza attı.Derneğin kurucusu Simay Bülbül’ün de oğlu Ali Osman ile katıldığı bu projeye, birbirinden özel isimler destek verdi. Keyifli bir atmosferde gerçekleştirilen fotoğraf çekiminde anne ve çocukların enerjisi güzel karelere dönüştü.

Geçmişten bugüne sosyal projelerde yer alarak pozitif katma değer sağlamak için çalıştıklarını belirten Jumbo’nun Genel Müdürü Sami Hotak, Kırmızı Çocuklar Derneği’nin gerçekleştirdiği projeleri geleceğin yetişkin bireyleri için yapılmış önemli bir adım olarak değerlendirdi. Simay Bülbül’ün girişimleri bu alanda önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirten Hotak, Jumbo olarak önümüzdeki dönemde de sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerinin altını çizdi. Kemer Country’de gerçekleştirilen çekimlerde Özlem Süer ve Kızı Tacım Hava; Burçin Akgün Ünaldı ve oğlu Ali Efe; Simay Bülbül ve oğlu Ali Osman; Özüm Doğan ve kızı Ada; Fusun Kuran ve ikizleri Talya-Kayra; Evren kayar ve oğlu Atlas; Evin Algan Öcal ve kızları Mina ve Vera bu özel projede yer alan isimler arasında.

Jumbo, Anneler Günü’nde desteğe ihtiyaç duyan bir çocuğa yardım eli uzatmak; aile ortamı içinde büyüterek sağlıklı bireyler haline gelmeleri ve hayata katılmalarına katkıda bulunmak isteyen herkesi, Kırmızı Çocukları Derneği’ne destek olmaya davet ediyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL