• Geri dön

  • 401 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Zamansız tasarımlarıyla 76 yıldır sofralara eşlik eden Jumbo, yılbaşına özel farklı zevklere ve ihtiyaçlara cevap veren birbirinden güzel 7 farklı hediye seti hazırladı. Yeni yıl coşkusunu daha özel kılmak için hazırlanan setlerle sevdiklerinizi gülümsetirken, Jumbo'nun 76 yıllık deneyimini keşfedeceksiniz. En seçkin hediye alternatifleri Jumbo mağazaları, jumbo.com.tr ve Jumbo uygulamasında yer alıyor.

Şans ve keyif dolu anlar için: Fortune fincan, lokumluk ve bardak seti

Jumbo anılarınıza renk katmak ve şansı sofranıza taşımak için benzersiz bir hediye seti sunuyor: Fortune fincan, lokumluk ve bardak seti. ‘Şans’ anlamına gelen ismiyle kullanıcılara şans getirmesi için tasarlanan ’Fortune’ fincanların yüzeyindeki özel desenler, kahve keyfini arttırırken set içinde yer alan lokumluk, sofralara zarafet katıyor.

Yılbaşı coşkusu kahve fincanlarında

Jumbo'nun Chance fincan, tepsi ve su bardağından oluşan hediye seti, görsel bir şölen sunuyor. Bu set, yılbaşı coşkusunu yansıtan renklerle ve desenlerle süslenmiş zarif fincanlardan oluşuyor. Chance fincanlarla kahvenizi keyifli bir şekilde sunarken, masalarınızı görsel bir şölene dönüştüreceksiniz. Gümüş rengi tasarımıyla dikkat çeken tepsi, kahve keyfinizi tamamlayacak.

Success viski seti ile yılbaşı gecenizi daha özel kılın

Viski bardağı ve viski şişesinden oluşan hediye setiyle, yeni yılın getireceklerine keyifle kadeh kaldıracak ve viski deneyimini üst noktaya çıkaracaksınız. Yılbaşı gecenizi daha özel ve anlamlı kılmak için tasarlanmış bu set, viski severler için mükemmel bir hediye alternatifi. Set içinde bulunan özel bardaklar viskinin tadını en iyi şekilde çıkarmanızı sağlarken, şık tasarımı ile viskinizin rengini ve berraklığını ön plana çıkaracak. Viski keyfinin ayrılmaz bir parçası olan buz küpleri ise içkinizi ideal sıcaklıkta tutmanıza ve sulandırmadan içmenize yardımcı olacak.

Şarap severlere özel bir set

İncelikle tasarlanmış Happiness kadeh ve şarap aksesuar hediye setinde yer alan ince camdan zarif şarap kadehleri, sofralara zarafet katıyor. Şarap açacağı, şarap mantarı ve damlatıcı gibi aksesuarlar, şarap deneyiminizi daha da zenginleştiriyor.

Puro tutkunlarına özel bir hediye

Jumbo, puro tutkunları için unutulmaz bir hediye alternatifi sunuyor. Bu set, puro keyfini bir adım daha ileri taşımak ve puro deneyimini geliştirmek için tasarlandı. Setin parçası olan puro kesici, puroyu düzgün kesmenize yardımcı oluyor, puro deneyimini daha rahat ve keyifli hale getiriyor. Setin içindeki zarif tasarımlı puro küllüğünü, şık bir dekoratif öğe olarak da kullanabilirsiniz. Özel tasarım puro çakmağı ise güvenli ve etkileyici bir şekilde puro keyfini başlatır. Set içinde yer alan puro tutucu, puroyu sabit ve temiz bir şekilde tutmanıza yardımcı olur.

Yılbaşı ruhu bardaklarda

Noel ağaçları ve süslerinden oluşan tasarımıyla dikkat çeken Miracle bardak seti, her içeceği bir kutlama anına dönüştürüyor. Yılbaşı temalı latte art aksesuarları ise sıcak içeceklerinizi kişiselleştirme keyfi yaşatıyor. Latte aksesuarları kahvenize yaratıcı bir dokunuş eklerken, yılbaşı figürleri içeceklerinize dekoratif bir sunum katıyor.

Health koku ve mumlar pozitif enerjiyi arttırıyor

Jumbo'nun yılbaşı için hazırladığı health koku ve mumdan oluşan hediye seti sağlığı, zindeliği ve lüksü bir araya getiriyor. Aromaterapi yağları içeren koku seti evde veya ofiste pozitif enerjiyi arttırırken, esansiyel yağlar stresi azaltmaya ve rahatlatmaya yardımcı oluyor. Her ortama zarif bir hava katan mumlar ise sıcak bir atmosfer yaratıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL