• Geri dön

  • 1.178 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Evde geçirilen her ana modern ve şık tasarımlarıyla değer katan Karaca; yılbaşına özel sofra süsleme ipuçlarını Karacaseverler ile paylaştı. Sofranıza eğlence ve şıklık katacak Karaca ürünleriyle yılbaşı sofrası hazırlamak oldukça keyifli.

Yenilikçi yaklaşımı ile mutfak, sofra ve evlerin öncü markası Karaca; evde aileler ve dostlarla kutlanan yılbaşı akşamına yakışır şıklıkta sofraların sırlarını Karacaseverler ile paylaşıyor. Yılbaşı sofralarında keyifle yenen yemekler, özenle hazırlanan sofraların şıklığı ve yapılan yemeklerin tadı her zamankinden daha özel oluyor. En güzel anların yaşandığı yeni yıl gecesinde Karaca’nın yılbaşına özel tasarım ürün ve aksesuarları ile hazırlanan sofralar ile keyifler artıyor.

Peçeteler ve Aksesuarlarla Masanızda Fark Yaratın

Sofraların yılbaşı ruhunu ve temasını yansıtması için süsleri özellikle kırmızı, altın sarısı, gümüş grisi ve çam ağacı yeşili gibi renklerde tercih edebilirsiniz. Yılbaşı sofralarının olmazsa olmazlarının başında peçete ve aksesuarlar geliyor. Ufak detaylarla büyük etkiler yaratmak isteyenler ise Karaca Home Moroc 6’lı peçete yüzüğü ile peçetelere hoş bir görünüm kazandırıyor. Şık sofraların düzeni için masa örtülerini Amerikan servisler ile kullanmayı öneren Karaca; gümüş rengin gösterişi ile şık bir sofra hazırlamak isteyenler için Ravlen Silver Rachel ikili Amerikan servisi öneriyor.

Karaca’da Yılbaşı Ruhunu Yansıtan Sofra Ürünleri

Çam ağaçları, kurşun askerler, müzik kutuları ve kar küreleri gibi yılbaşının vazgeçilmez sembolleri ile evinizde sıcak ve samimi bir hava yakalayabilirsiniz. Servis takımları kadar sofrada yer alan dekorasyon ürünlerine de önem veren Karaca, kırmızı masa örtüsü ile kırmızının en canlı rengini sofralara taşıyor. Sofra düzeninde estetik görünümü artırmak isteyenlerin vazgeçilmez parçası çiçek ya da şamdan kullanmak isteyenler için ise Jolie üç kollu şamdan zarif tasarımı ile sofralara şıklık katıyor.

Yılbaşı Sofrası Hazırlanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yılbaşı sofrası nasıl hazırlanır diye düşünürken ikram edeceğiniz yemeklerinizi düşünerek süslemek ve servis tabağı seçimi yapmak önemlidir. Ana yemek ikramı yapacağınız bir yılbaşı davetinde farklı bir sofra, kokteyl konseptinde ikram yapacağınız yılbaşı davetinde farklı bir sofra hazırlamanız geceyi daha rahat geçirmenizi sağlar. Karaca’nın en kalabalık davet sofralarında bile kullanılmaya uygun yılbaşı yemek takımları ile her çeşit yılbaşı ikramlarınızı şık bir şekilde sunabilirsiniz. Eğlence ve keyif dolu geçen bir yemekten sonra geceyi Karaca Inverto kahve takımı ile sonlandırabilirsiniz.

Göz kamaştıran yılbaşı sofra ürünlerine ve daha fazlasına ulaşmak https://www.karaca.com/blog/ sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL