• Geri dön

  • 799 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi ürünleriyle fark yaratan Karaca; çayın gerçek lezzetini tatmak isteyenleri Çaysever RoboTea Pro ile buluşturuyor. Karaca Connect sayesinde uzaktan erişimle yönetilebilen ve lezzet garantili damıtma tekniği ile çayı 15 dakikada kendi kendine demleyen Çaysever RoboTea Pro ile çay demlemek artık çok daha kolay ve keyifli…

Yenilikçi ürünleriyle evde geçirilen her ana değer katan Karaca; inovatif tasarımlı Çaysever RoboTea Pro, yepyeni tasarımıyla mutfaklara şıklık katıyor. Lezzeti artıran damıtma tekniği ile çay yapraklarının yanmasını engelleyerek çok daha lezzetli bir çay deneyimi sunan Çaysever RoboTea Pro; 60 dakika boyunca çayın tazeliğini koruyor. Tazelik durumu göstergesiyle de çayınızın taze olup olmadığını kontrol edebilmenizi sağlayan Çaysever RoboTea Pro; aynı zamanda çayı demleme aşamalarında konuşma özelliğiyle de size haber veriyor.

Çaysever RoboTea Pro ile Karaca Connect uygulamasının “Uzaktan Erişim” özelliğiyle çayınızı ister yolda, ister koltukta demlemek çok kolay. Zamanlayıcı özelliği sayesinde ise çayınızı veya kahvenizi ister evden, ister yoldan zaman kaybetmeden hazırlamanıza yardımcı olan Çaysever RoboTea Pro; anımsatıcı özelliği sayesinde de, belirli aralıklarla bildirim yollayarak size çay ve filtre kahve yapmanızı hatırlatıyor.

Kalabalık misafir grupları için 0,8 lt kapasite demlik ile 1,5 litre kapasite su haznesine sahip olan ve tüm bu özelliklerinin yanında filtre kahve de yapabilen Çaysever RoboTea Pro, kahveyi 40 dakika taze tutarak keyifli anlara eşlik ediyor. Çay yapma deneyimini zenginleştiren dokunmatik ekran özelliği ile kullanım kolaylığı sağlayan Çaysever RoboTea Pro, tasarımıyla da mutfaklara şıklık katıyor. Tüm bunların yanında, farklı ısıtma dereceleriyle de bebeğiniz için ideal mamalar hazırlayıp, 100 derecede su kaynatarak lezzetli bitki çayları ve sıcak içecekler yapmanıza yardımcı oluyor.

Lezzeti artıran damıtma tekniği ile çayı kendi kendine demleyen Çaysever RoboTea Pro ve daha fazlası Karaca mağazaları, karaca.com ve şimdi Karaca uygulamasında.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL