• Geri dön

  • 1.473 Görüntülenme

  • 136 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Usta şeflerin ellerinden çıkan tatlıları ve yemekleri evde hazırlamak artık çok kolay. Karaca Mastermaid Chef Stand Mikser, çok amaçlı 3 aparatı sayesinde karıştırma, çırpma ve yoğurma işlemlerini kolaylaştırırken renkli ve şık tasarımı ile mutfakların dikkat çeken parçası olacak.

Küçük ev aletleri kategorisindeki yenilikçi ürünleri ile adından söz ettiren Karaca, yeni Mastermaid Chef Stand Mikser ile mutfaktaki iddiasını sürdürüyor. Hamur yoğurma kancası, balon çırpıcı, düz karıştırıcı olmak üzere 3 farklı aparatı bulunan Karaca’nın yeni stand mikseri,birbirinden farklı tarifleri kısa sürede, kolayca hazırlamak için en pratik çözümü bir arada sunuyor. Güçlü motoru sayesinde benzersiz performans sunan Karaca Mastermaid Chef Stand Mikser, yüksek devir gücü sayesinde elle yapılan tarifleri,zahmetsizce en ideal kıvamdahazırlıyor.

Mutfakta vakit geçirmeyi sevenve kendi ekmeğini, pizzasını ve böreğini yapmak isteyenler içinKaraca Mastermaid Chef Stand Mikser’in hamur yoğurma kancası, hamur işlerini yorulmadan yapmanın keyfini sunuyor. Balon çırpıcı başlığı, yumurta akını kısa bir sürede pürüzsüz ve homojen bir şekilde kar kıvamına getirerek tarif hazırlama konusundaki iddiasını ortaya koyuyor. Düz karıştırıcı aparatı ise püre ya da şekerli tarifler yapmak hatta çiğ köfteyi ideal kıvamda hazırlamak isteyenlerin değişmeyen yardımcısı olacak.

MastermaidChefStandMikser’inkarıştırma kasesinin üzerinde bulunan sıçrama önleyici kapak, işlem sırasında sıçramayı önlerken besleme ağzıdarahatça malzemelerineklenmesine yardımcı oluyor. Güçlü ayakları sayesindeise yüksek devirde bile sallanmadan rahat kullanımimkanısunuyor.

MastermaidChefStandMikser’in işlem sonrası kolayca temizlenmesi sağlayan özel kaplaması sayesinde, yapışma yapmayan paslanmaz çelik kasesi ve başlıkları aynı zamanda en iyi şekilde harcın karışmasını sağlıyor.17 farklı renk seçeneği bulunanKaraca MastermaidChefStand Mikser özellikleri ve tasarımı ile hem mutfak tezgahlarının vazgeçilmezi olurken sevdiklerine hediye arayanların da listesindeki yerini alacak.

Karaca MastermaidChefStand MikserKaraca mağazaları, karaca.com ve şimdi Karaca uygulamasında.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL