• Geri dön

  • 1.364 Görüntülenme

  • 136 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Geniş ürün gamı ile her zevke ve her ihtiyaca uygun ürünler sunan Karaca’nın mobil uygulaması sayesinde alışveriş yapmak artık daha kolay ve keyifli. Online satış kanalının yanı sıra, uygulamanın belli kategorilerinde kullanılan artırılmış gerçeklik (AR) teknolojisi ile ürün deneyimini bir üst seviyeye çıkaran Karaca, yeni dijital dünyasıyla ideasını sürdürüyor.

Mutfaktan sofra ürünlerine, ev tekstilinden küçük ev aletlerine kadar ihtiyaç duyulan birçok alternatifi tüketicilerle buluşturun Karaca, mobil uygulaması ile alışverişi daha keyifli hale getiriyor.Kullanıcı dostu tasarımı, teknolojik altyapısı ve geniş ürün yelpazesiyse dikkat çeken Karaca’nın mobil uygulaması, hızlı ve kolay alışverişin adresi olacak.

Karaca’nın dijitalleşen dünyasının son üyesi olan mobil uygulama, güvenli ve konforlu alışveriş yapma deneyimini mobil cihazlara taşıyor. Her geçen gün yeni hizmet ve ürünlerle güncellenen uygulama, kişisel ev alışverişin dışında, hediye seçimi yapmak isteyenlerin de ilgisini çekecek alternatifleri de bir arada sunuyor. Her bütçe ve her zevke uygun hediye alternatifine tek tıkla erişim saylayan Karaca’nın mobil uygulaması, dijital alışverişin kapılarını açıyor.

Online alışveriş sevenler uygulama sayesinde özel kampanyalarda haberdar olma fırsatı yakalıyor. Aynı zamanda pek özel ürünü dijital mağazasında tüketici ile buluşturan Karaca, mobil uygulama üzerinden kırıp parça talep hizmeti ile mağazaya gitmeden ihtiyaç duyulan parçaya kolayca erişim imkanı sunuyor.

Karaca’nın yeni mobil uygulamasını ücretsiz olarak App Store ve Play Store üzerinden indirmek mümkün.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL