• Geri dön

  • 112 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


12 ayın sultanı Ramazan’da sahur ve iftar sofralarına hepimiz için ayrı bir anlam taşıyor. Jumbo, sahur ve iftar sofralarınızı adeta bir davete dönüştürmeniz için özel bir kampanya sunuyor. Sahurda en çok tercih edilen kahvaltı menüsü için çay ve tost makinesini bir arada almanızı kolaylaştıran ikili paket pratik sahur hazırlıklarına eşlik edecek. Her jenerasyonun sofrasında kendine özel bir yer bulan Jumbo, zamansız tasarımlarıyla mutfaklara değer katarken masalarda yaşanan özel anılara da keyifle eşlik ediyor.

Jumbo ile sofralar geçmişten geleceğe uzanan lezzet dolu bir hikâyenin köprüsü oluyor. Aileleri bir araya getiren ve sofraların birleştirici gücüne zamansız ürünleriyle katkı sağlayan Jumbo, Ramazan’a özel hazırladığı kampanyayla bu ayın coşkusunu büyütüyor.

Pratik sahur ve iftar lezzetleri: JumboXHomeend 2’li Sahur Set

Sahur vakti, Ramazan coşkusunun en çok hissedildiği zamanlardan biri. Sahur ve iftar sofralarına şıklık ve pratiklik katmak için bu aya özel hazırlanan JumboXHomeend 2’li sahur set kampanyası, çay makinesi ve tost makinesini bir araya getiriyor. Lezzetli bir tost ve harika demlenmiş bir çayın tadı Ramazan’ın enerjisiyle birleşince daha da unutulmaz hale geliyor.

JumboXHomeend 2'li Sahur Seti, çay makinesi ve tost makinesinin uyumlu iş birliğiyle sahur ve iftar hazırlıklarını kolaylaştırıyor. Tost makinesinin hızlı ısınma özelliği sayesinde, pratik bir şekilde lezzetli tostlar hazırlayabilir çay makinesi ile harika demlenmiş çaylar sunabilirsiniz. Ramazan özelinde sunulan kampanya, Jumbo kalitesini uygun fiyatlarla deneyimlemenize olanak tanıyacak.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL