• Geri dön

  • 1.238 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Tasarımları ile sofralara değer katan Jumbo; lüks ve eşsiz ürünler tasarlayan IstLondon markası ile yeni bir işbirliği gerçekleştirdi. Fransız Limoges çamurundan üretilen el yapımı porselenlerden oluşan özel koleksiyon, sofralarda sıra dışı bir dokunuş bırakacak.

Seçimleriyle fark yaratmak isteyenler ve en iyisinden daha azıyla yetinmeyenlerin tercihi olan Jumbo; yeni işbirliği IstLondon markası ile sofralara yeni bir soluk getiriyor. Melis Micklethwaite ve John Micklethwaite’in hazırladıkları özel reçete ve renk uygulamaları ile ortaya çıkan, kusursuz incelikteki porselen koleksiyonu artık Jumbo mağazalarında. “Fransız Limoges” çamurundan üretilen, el yapımı kupa, kase, tabak ve fincan takımlarından oluşan sofra ürünleri Mint yeşili, pembe, bebe mavisi, süt beyazı gibi renk seçenekleri ile mutfak ve sofraların enerjisini değiştirecek.

Hem şehirli hem de sayfiye sofralardan alınan ilhamla tasarlanan koleksiyonlarını, İngiltere ile Türkiye’nin sofra kültürünü porselenlerle buluşturuyor. Uluslararası birbirinden değerli markaları çatısı altında toplayan Jumbo, ayrıcalıklı ürünleri evine taşımak isteyenleri mağazalarına davet ediyor.

IstLondon ürünleri tüm Jumbo mağazalarında ve jumbo.com.tr’de.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL