• Geri dön

  • 1.341 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Yenilikçi tasarımları ile mutfakların vazgeçilmez markası Karaca; Anadolu’nun motiflerinden ilham alarak yenilenen logosu ile bu yıl 34’üncüsü düzenlenen Kristal Elma Ödül Töreni’nde, Tasarım – Kimlik Tasarımı kategorisinde Kristal Elma’nın sahibi oldu.

Başarının sınırsızlığına inanarak her yaptığı işte sınırlarını zorlayan, ‘Her zaman daha iyisini yapmak’ mottosu ile mutfak, sofra ve ev tekstili kategorilerinde birçok ilke imza atan Karaca, modern logosu ile Kristal Elma Töreni’nin Tasarım- Kimlik Tasarım kategorisinde Kristal Elma Ödülü’nün sahibi oldu. Tarihin ve bu toprakların en kadim medeniyetlerinden Hititlerin sembolü olan geyik motifinden ilham alınarak modern çizgilerle tasarlanan Karaca logosu, Anadolu kültürünü ve kimliğini günümüze yansıtıyor.

Sevdikleriyle paylaşmaktan keyif aldığı anları çoğaltmak isteyenlerin köklü markası Karaca; yenilediği logosunun modern ve yalın yorumunu, global marka gücüyle birleştirerek çalışmalarına devam ediyor. Globalde büyümeyi hedefleyen marka, duruşunu ve görünüşünü de bu hedefe adapte ediyor.

Tüm ürün ve tasarımlarında 1973 yılından beri özüne sadık kalarak başarılara imza atan Karaca, yeni logosuyla da sektörde fark yaratıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL