• Geri dön

  • 531 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Zamansız tasarımlarıyla kahve keyfini ikiye katlamak için geniş bir ürün yelpazesi sunan Jumbo, kahve tutkunlarına İstanbul Kahve Festivali’nde unutulmaz bir deneyim yaşattı. Kahve eğitmeni Mert Sezer, Festival’deki Jumbo Kahve Atölyesi’nde kahve demleme sanatının inceliklerini paylaştı.

İstanbul Kahve Festivali’nde kahve severlerle bir araya gelen Jumbo, standında düzenlediği kahve atölyeleri ile yoğun ilgi gördü.

Kahve eğitmeni Mert Sezer, gerçekleştirdiği “French Press ve Dripper Kahve Atölyeleri” ile kendi evinin baristası olmak isteyenlere kahve demlemenin püf noktalarını anlattı. Sezer, “Jumbo x Homend Mocha Joy Pot Kahve Atölyesi’’nde ise evinde eşsiz süt bazlı kahve deneyimi yaşamak isteyenler için pratik ipuçları paylaştı. Katılımcılar kahve çekirdeklerinin nasıl öğütüleceğinden, su sıcaklığına ve demleme sürelerine kadar, kahve demleme sanatına dair birçok ayrıntıyı öğrenme imkânı buldu.

Jumbo Genel Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu

Kahvenin sadece bir içecek olmaktan öteye bir tutku ve bir yaşam tarzı olduğunu dile getiren Jumbo Genel Müdürü Bahriye Bayraklı Tavukçuoğlu, “Zamansız tasarımlarımızla, her kahveyi bir ritüele dönüştürmeyi ve her fincanda bir sanat eseri yaratmayı hedefliyoruz. Jumbo, kendi evinin baristası olmak isteyenler için çok geniş bir koleksiyon sunuyor ve evde kahve demlemeyi keyifli bir deneyime dönüştürüyoruz” dedi.

Kahve bilgisini katılımcılara aktararak katılımcılara yeni bir perspektif kazandıran Mert Sezer, “French press ile kahve demleme, kahve severler için bir sanattır. Çekirdeklerin kavanoza düşüşü, suyun sıcaklığı ve demleme süresi gibi faktörlerle oynayarak farklı lezzetler elde edebilirsiniz. Atölyelerimiz boyunca kahve tutkunlarına evlerinde en lezzetli kahveyi yapma konusunda rehberlik ettim. Jumbo’nun kahve severler için sunduğu geniş ürün yelpazesinde, kahve demlemeyi eşsiz bir ritüele dönüştürmek için her türlü detay düşünülmüş” diye konuştu.

Mocha Joy Poy ;

4 farklı pişirme tekniği
Yoğunluğuna göre 2 farklı süt köpürtme modu
Yavaş demleme teknolojisiyle yoğun kahve keyfi
Paslanmaz çelik ve kompakt tasarım

Dripper French Press ;

Kahvenin keskin ve yoğun şekilde elde edilmesini sağlar.
Kahvelerin berrak ve yumuşak içim avantajı sağlar.
Sıcak suyun kahve üzerinde gezdirilip damlatma tekniğiyle elde edilir.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL