• Geri dön

  • 1.831 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Türk kahvesinin yeri her zaman ayrıdır. Misafir geldiğinde, misafir gidildiğinde, aile ve arkadaş toplantılarında, bayramlarda, evliliğe ilk adımın o en heyecanlı gününde veya baş başa yapılacak keyifli bir sohbette ilk akla gelen Türk Kahvesi oluyor. Karaca da “Hatır Hüp” ile o en özel anlara eşlik ediyor.

Hayata geçirdiği inovatif, pratik ve kullanışlı ürünleriyle beğeni toplayan Karaca; ev aletleri konusundaki uzun yıllara dayanan tecrübesiyle yenilikçi ve konforlu bir dünyanın kapılarını açıyor. Karaca, Türk Kahvesi severlere “Hatır Hüp”ü sunuyor.

Tek el ile ergonomik ve rahat bir kullanım sunan Hatır Hüp, ergonomik boyutu ile mutfakta ve ya ofislerde yer kaplamıyor. Tek tuşla kolay kullanım sağlıyor ve rahatça temizlenebiliyor. Taşmayı önleyici sensöre sahip Hatır Hüp, otomatik kapanma özelliğiyle güvenlik konusunda tam not alıyor.

Sıvıyı yükseltme-alçaltma tekniği ile taşırmadan otomatik olarak kahve pişirmesi ve sonuç olarak daha leziz bir kahve tadı oluşturması Hatır Hüp’ü benzerlerinden ayrıştırıyor.

Kalabalık misafirler ağırlanırken en büyük yardımcısı olacak kahve makinesi kahveyi ideal ısıda pişirerek kısa sürede servise hazır hale getiriyor. Tek seferde 5 fincana kadar kahve yapma olanağı sunan Hatır Hüp’de cezvenin ergonomik yapısı sayesinde oluşan köpük her fincana eşit olarak dağılıyor. Hatır Hüp’ün beyaz, maviz, kırmızı, rosegold, antrasit,krem,mor ve sarı renkleri olmak üzere 7 farklı rengi bulunuyor.

Hatır Hüp; Türkiye genelindeki tüm Karaca mağazalarında ve www.karaca.com’da 499,99 TL yerine 249,99 TL’den satışa sunuluyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL