• Geri dön

  • 1.461 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.106 İşletme görüntülenme


Ev tekstili kategorisinde yenilikçi ve geniş ürün yelpazesi bulunan Karaca Home, yeni sezonu yepyeni iki evlilik paketi ile karşılıyor. İpek kumaşların, ince düşünülmüş desenlerle birleştiği; nevresim takımı, örtü seti, battaniye ve yastıklardan oluşan Cornelia İpek ve Venita İpek evlilik paketleri, kaliteli uyku ve şık dekorasyonun anahtarı olacak.

Sadece bir kumaş olmanın ötesinde, arkasında benzersiz bir üretim hikayesi yatan ipek, yüzyıllardır tekstilin her alanında dikkat çeken ürünlere dönüşüyor. Yapısı gereği ışıltı saçan ipek kumaşlar, Karaca Home’da yatak odalarına şıklık ve konfor katıyor. İpek kumaşların, zarif desenlerle birleştiği, Cornelia ve Venita olmak üzere iki modeli bulunan İpek evlilik paketleri, Karaca Home’un iddialı ürünleri arasında yer alıyor. Nevresim takımı, yatak örtüsü, süs yastığı ve battaniyeden oluşan 13 parçalık setlerde, titizlik ve detayla hazırlanmış nakış işlemeleri ise göz dolduruyor. İki farklı renk alternatifi ile yatak odalarının havasını değiştiren bu ürünler, ipeğin içinde yer alan saf proteinler ile cilde dost ve anti alerjik yapıya sahip.

Binlerce yıldır insan hayatına benzersiz şıklık ve konfor sunan ipek kumaşlar, Karaca Home’un yeni uyku tekstili ürünlerinde benzersiz bir deneyime dönüşüyor. Evini yenilemek ya da yeni ev hazırlığı yapanların tercihi bu yeni modeller, cilde nefes aldıran bir yapısı ve yumuşak dokusu ile her mevsim uyku tekstili ürünleri arasında favori olacak.

İki farklı renk seçeneği bulunan Cornelia ve Venita İpek evlilik paketleri tüm Karaca Home mağazalarında ve www.karaca-home.com adresinde…

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL