• Geri dön

  • 1.126 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


İnovatif ürünlerin ve modern tasarımların öncü markası Karaca; tasarım alanında en prestijli uluslararası ödüllerden biri olan iF DESIGN STUDENT öğrenci ödülünün 2023 sponsoru oldu. Dünyanın en iyi tasarım ödüllerinden iF DESIGN STUDENT AWARD 2023, Haziran ayında İstanbul’da gerçekleşecek.

Tasarladığı her üründe ve her projede yaratıcılığını ve hayal gücünü sahip olduğu profesyonel tecrübelerle birleştirerek sektörde fark yaratmayı hedefleyen Karaca; bir ilke imza atarak Almanya merkezli, iF Design Student Award ödülüne sponsor olan ilk Türk markası oldu.

Tasarım alanında yaptığı yeniliklerle daha önce birçok kez iF Design Award ödülüne sahip olan Karaca, uluslararası tasarımcıları bir araya getirecek olan yarışmayla genç yetenekleri destekleyecek. Öğrenciler için ödül töreni, 2022 yılında Dünya Tasarım Başkenti seçilen Valencia’dan sonra 2023 yılının Haziran ayında İstanbul’da gerçekleşecek. Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri doğrultusunda hazırlanan projeler uluslararası uzman jüriler tarafından değerlendirilecek.

Tasarım öğrencileri ve yeni mezunlar iF Design Student Award 2023 başvurularını online ve ücretsiz olarak 8 Mart 2023 tarihine kadar www.ifdesign.com web sitesinden gerçekleştirebilecek.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL