• Geri dön

  • 774 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Geniş ürün gamı ve özel tasarım grupları ile uluslararası arenada dikkat çeken Karaca, Londra mağazası açılışından sonra, tüm dünyanın merakla beklediği İngiltere'de Kral Charles ve Kraliçe Camilla’nın taç giyme törenini takip eden yabancı medya merkezinin sponsoru oldu.

Tasarımda yakaladığı farklı çizgiyi kaliteli ürünlerle buluşturan Karaca, son yıllarda hızlandırdığı yurtdışı açılımını taç giyme töreni sponsorluğuyla üst noktaya taşıdı. Londra Yabancı Gazeteciler Cemiyeti Medya Merkezi’nde, taç giyme törenini takip eden 190 gazetecinin canlı yayın gerçekleştirdiği ana salonun tüm yemek ve içecek ikramlarının sponsoru olan Karaca, İngiliz basınına fincanda Türk kahvesi ile geleneksel cam bardaklarda çay ikramı gerçekleştirdi.

1973 yılından beri mutfak, sofra ürünleri, küçük ev aletleri gibi ihtiyaç duyulan birçok ürünü tüketicilerle buluşturan Karaca, sadece Türkiye’de değil yurt dışında da sofra kültürünü paylaşmak için çalışmalarına devam ediyor. Mutfak ve sofra kategorisindeki ürünleriyle global pazarda gücünü artırmayı hedefleyen Karaca, şu an 3 kıtaya yayılmış mağazacılık ağı ile varlığını Almanya ve Fransa’dan sonra Londra’da güçlü adımlarla sürdürüyor. Londra’da Islington Meydanı'ndaki mağazasıyla ayda 4 bine yakın ziyaretçi ağırlayan Karaca, haziran ayında da Londra’nın en büyük alışveriş merkezi olan Westfield London’da ikinci mağazasını açmaya hazırlanıyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL