• Geri dön

  • 1.277 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


Karaca; eşsiz bir kahve deneyimi sunan Hatır Koleksiyonu ile Dünya Türk Kahvesi Günü’nü taçlandırıyor. En sevilen içecekler arasında ilk sırada yer alan Türk Kahvesi, Hatır koleksiyonu ile lezzet tutkunlarına eşsiz bir kahve deneyimi yaşatıyor. Küçük ev aletlerinde iddialı ve inovatif ürünleri ile adından söz ettiren Karaca; Dünya Türk Kahvesi Günü’nde; kendine has tadı, köpüğü, kokusu, sunuluş biçimiyle özgün bir kimliğe sahip olan Türk kahvesini, Hatır ailesi ile kutluyor. Kavrulma derecesi, pişirilmesi ve sunumuyla kahve tutkunlarına keyifli anlar yaşatan Hatır koleksiyonu, en güzel sohbetlerin vazgeçilmez bir parçası oluyor.

Evde lezzetli kahveler yapmanın keyfini yaşatan Hatır ürün grubu, geleneksel közde Türk kahvesini tercih edenlerin yanı sıra sütlü kahve ve sıcak çikolata severlerin de vazgeçilmezi oluyor. Pek çok farklı alternatif kahve yapabilme özelliği ile bütün lezzetleri bir arada sunan ve renkleri ile mutfakların enerjisini değiştiren Hatır koleksiyonu evde geçirilen her ana eşlik ediyor.

Hatır ailesinin en sevilen ürünlerinden Hatır Barista ise dripper’da damıtma özelliği ile süzülen Türk kahvesi, latte, cappuccino gibi kahvelerin bazını oluştururken, aynı zamanda közde Türk kahvesi, sıcak çikolata, sütlü Türk kahvesi ve sütlü içecekler yapabilir ya da sadece süt ısıtmak için kullanılabiliyor.

Hatır koleksiyonu; tüm Karaca mağazaları, karaca.com ve karaca uygulamasında kahve tutkunları ile buluşuyor.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL