• Geri dön

  • 600 Görüntülenme

  • 137 Haber

  • 3.107 İşletme görüntülenme


İnovatif tasarımlarıyla mutfak ve sofraların öncü markası Karaca, yenilikçi ve çözüm odaklı felsefesiyle tüketicilerin hayatına değer katmaya devam ediyor. Karaca App’in hayata geçirdiği ve kullanıcıların mutfağa dair her bilgiye anında ulaşmasını sağlayan yapay zekâ tabanlı “Karaca Tarif Sihirbazı”, sunduğu besleyici tarifleriyle okul döneminde ebeveynlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Tüketicilerinin hayatına değer katmayı ilke edinen Karaca, Sanal Mağaza ve oyunlaştırma gibi yeniliklerden sonra şimdi de yapay zekâ tabanlı “Karaca Tarif Sihirbazı” özelliğiyle fark yaratıyor. Karacaseverlerin evdeki malzemelerle besleyici ve lezzetli tariflere ulaşabileceği Karaca Tarif Sihirbazı, yemekten içecek tariflerine ve hatta pişirme araç gereçlerine kadar tüketicilerin mutfakla ilgili tüm sorularını cevaplıyor.

“Beslenme Çantasına Ne Koyacağım?” Derdine Son
Çocukların yeterli ve dengeli beslenmesinin önemini bilen Karaca, ebeveynlerin günlük beslenme çantası hazırlıklarına destek olmayı hedefliyor. Aileler için sürekli bir şeylere yetişme telaşının yaşandığı zorlu okul döneminde “Karaca Tarif Sihirbaz” adeta harikalar yaratıyor. Karacaseverler, çocukları için hazırlayacağı yemekleri uzun uzun düşünmek yerine, evdeki malzemeleri Tarif Sihirbazı’yla paylaşarak pratik ve lezzetli tarifler alabiliyor.

Karaca Tarif Sihirbazı’ndan Herkese Uygun Tarifler
Öte yandan bu yeni teknolojiyle, vejetaryen ve vegan bireyler kendi zevk ve tercihlerine uygun yemek tarifleri edinebilirken, özel beslenme programına sahip kişiler de dengeli ve sağlıklı bir beslenme programı hazırlayabiliyor. Hatta “Karaca Tarif Sihirbazı” ile tüketiciler, günlük ihtiyaç duyduğu kalori miktarına göre kendine özel bir diyet listesi edinebiliyor. Yemekten içecek tariflerine ve hatta pişirme araç gereçlerine kadar pek çok farklı detayla ilgili sorulara yanıt veren Karaca Tarif Sihirbazı, günün menüsünü sizin yerinize hazırlıyor.

Tüm bu faydaların yanı sıra evdeki tüm mutfak gereçlerine ilişkin akla takılan sorulara yine “Karaca Tarif Sihirbazı” çözüm oluyor. Bu sayede kullanıcılar her yemek için uygun pişirme aracını seçebiliyor ve mutfakta pratiklik ve verimlilik sağlanıyor.

Karaca’nın tarif sihirbazı linkine https://www.karaca.com/tarif-sihirbazi ulaşabilirsiniz.

Habere Ait Görseller



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL